Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO’LU ÖĞRENCİLER TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ VE İKİNCİLİĞİ KAZANDI

SANKO Okullarından üç öğrenci, Marmara Üniversitesi Marmara Flüt Orkestrası tarafından düzenlenen “Amatör Flütçüler” yarışmasında iki Türkiye birinciliği, bir Türkiye ikinciliği kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2021 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:18
Kaynak: İHA
SANKO’LU ÖĞRENCİLER TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ VE İKİNCİLİĞİ KAZANDI

Marmara Üniversitesi Marmara Flüt Orkestrası tarafından Türkiye genelinde online düzenlenen “Amatör Flütçüler” yarışmasında, SANKO Okulları öğrencileri elde ettiği iki Türkiye birinciliği ve bir Türkiye ikinciliği ile önemli bir başarıya imza attı.

 

SANKO Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinden Ece Öztürk “1. Kategorisi”nde Türkiye birincisi, Ali Cem Serindağ “2. Kategorisi”nde Türkiye ikincisi, Mukaddes Miray Mavi ise “2. Kategorisi”nde Türk eser yorumlamada Türkiye birincisi oldu.

 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, “Bütün İnsan” yetiştirme ilkesi doğrultusunda uyguladıkları okul sonrası veya hafta sonu enstrüman kursları düzenlediklerini söyledi.

 

Asyalı, bu kurslara ilkokuldan itibaren katılan öğrencilerinin elde ettikleri başarılardan gurur duyduklarını belirterek, “Müzik öğretmeni Serenay Kara ve öğrencilerimi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.