Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Savcılılar Elazığ-Malatya için seferber oldu

Elazığ’da yaşanan depremin ardından tüm Türkiye yardım için seferber oldu. Gaziantep’te de hissedilen depremin ardından kentte çok sayıda sivil toplum kuruluşu yardım için seferber oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2020 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 21:05
Kaynak: İHA
Savcılılar Elazığ-Malatya için seferber oldu

Savcılılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kuruluda bir araya gelerek yardım kampanyasına destek olmak için kolları sıvadı. Savcılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Karagülle, “Yaşanan bu felaketin ardından üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

“ELAZIĞ VE MALATYA İLE DAYANIŞMA İÇERİSİNE GİRECEĞİZ”

Yaşanan depremin ardından bölgede dışarıda kalmak zorunda olan vatandaşlara gıda ve battaniye konusunda yardımın yapılacağına dikkat çeken Savcılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Karagülle, “Yönetim kurulu olarak bir araya geldik ve gerekli yardım faaliyetlerini ortaya koymak ve depremin yaşandığı illerde vatandaşlarımızla dayanışma sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Toplanan yardımların birkaç gün içerisinde yerine ulaştırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

BİRLİK BE BERABERLİĞE DİKKAT ÇEKTİ

Gaziantep’te yerleşik Savcılılar “Savcılılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ adı altında bir ataya geldiler. Dernek hizmet binasını Savcılı Mahallesi’nde dizayn eden Savcılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Dernek Başkanı Murat Karagülle, Savcılıların birlik ve dirlik içerisinde çalışacağına dikkat çekti. Savcılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Karagülle, uzun süren çalışmalarının ardından derneğin kurulduğunu dile getirdi. Derneğin kuruluşunda yer alan herkese teşekkür ettiklerini dile getiren Savcılılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Karagüller şu ifadelere yer verdi;

“Uzun süredir yaptığımız çalışmaların neticesinde bugün derneğimizi kurmanın onurunu yaşıyor. Gaziantep’te yaşayan veya diğer illerde yaşayan tüm Savcılılar bundan sonra bir arada olacak ve faaliyetlerini sürdürecekler. Derneğin kuruluş sürecinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

SAVCILILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ YÖNETİMDE KİMLER YER ALIYOR?

Dernek genel kurulunda Murat Karagülle, Seyit Karlı Savcı, Hamit Savcı, Murat Bahadır, Ahmet Murat Karagülle, Şeyh Mehmet Savcılı, Erdal Konuk, Hacı Deveçeker, Muhammed Deveci, Memik Karlıoğlu, Hilmi Tolu, Murat Savcılı, Metin Yıldırım, Hacı Deveciler, Memik Tolu, Memik Savaşçı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.