Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçkin’li öğrencinin büyük başarısı

Özel Seçkin Koleji 7.sınıf öğrencisi Nil Coşkun University of West London’ın düzenlemiş olduğu Piano Grade 4 sınavından takdir belgesi alarak büyük başarı elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2019 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 17:43
Kaynak: İHA
Seçkin’li öğrencinin büyük başarısı

İngiltere’nin prestijli ve dünyanın önde gelen üniversitelerinden West London Üniversitesi'ne bağlı olarak her yıl belirlenen tarihlerde İngiltere’den gelen London College of Music (LCM) yetkililerinin yaptığı sınavlara katılan öğrenciler, belirlenen 8 seviye sınavını tamamladıklarında tüm dünyada geçerli olan müzik lisesi mezunu diploması almaya hak kazanmaktadırlar. London College of Musıc'in grade ve diploma seviye sınavları ile belgeleri, diğer uluslararası kurullar tarafından gerekli görülen standartlara uygun olup diğer sınav sistemlerinden temel farkı, bir üniversite bünyesinde yürütülen tek program olmasıdır. Piano Grade adlı bu sınavın 4.seviyesini geçen öğrencimiz Seçkin Kolejinin ismini uluslar arası alanda bir kez daha duyurmayı başarmıştır.

Özel Seçkin Koleji Genel Müdürü Uğur Çekici, “Özel Seçkin Koleji olarak 25 yıldır eğitim ve öğretimi sanat ve sosyal alanlardaki etkinliklerle güçlendirmeyi ilke edindik. Okulumuzda öğrencilerimize verdiğimiz müzik eğitimiyle onların öncelikle bilinçli bir müzik dinleyicisi olmalarını, ulusal ve evrensel müzik türlerini eleştirel düşünme becerisini de kazanarak öğrenmelerini, seslerini doğru kullanma becerisi kazanmalarını, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda müzik aletlerine yönelmelerini hedefliyoruz. Her öğretim yılı başında, gerek kendi istekleri ile gerekse öğretmenlerimiz tarafından özel yetenekleriyle dikkati çeken öğrencilerimiz koro, nefesli çalgılar orkestrası, yaylı çalgılar grubu ve dans çalışmalarına yönlendirilmekte ve öğrencilerimizin bu özel çabalarını geliştirebilmeleri sağlanmaktadır. Piyano sınavında takdir sertifikasıyla bizleri gururlandıran öğrencimizi kutlar, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.