Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamil Belediye Spor'un yeni başkanı belli oldu

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nde Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Birçok şampiyonun formasını giydiği yeşil-siyahlı kulübün yeni başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2021 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:39
Kaynak: İHA
Şehitkamil Belediye Spor'un yeni başkanı belli oldu

Şehitkamil Atatürk Kültür ve Spor Merkezi’nde yapılan kurul; Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Abdülkadir Gözegir, federasyonların il temsilcileri, genel kurul üyeleri ve kulüp bünyesinde görev yapan antrenörlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Divan'ın oluşturulmasıyla başlayan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Genel Kurul’da raporlar üzerinde görüşme ve yönetim kurulunun ibra edilmesinden sonra gerçekleştirilen oylamada Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Hüseyin Rahmi Açıkkol oldu.

DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kongrenin dilek ve temenniler bölümünde söz alan yeşil-siyahlı kulübün Başkan Hüseyin Rahmi Açıkkol, kulübün elde ettiği başarıların büyük bir ekibin eseri olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Açıkkol, şunları söyledi:

“Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük destekleriyle kulübümüz, bugüne kadar birçok farklı branşta, farklı platformlarda büyük başarılara imza attı. Hedefimiz ve hayalimiz, teslim aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak. Spor kulübümüz, geniş bir aile gibi ve bu ailenin tüm üyelerinin katkılarıyla güzel eserler ortaya çıkıyor, özel başarılar elde ediliyor. Bundan sonraki süreçte tüm ekibimize başarılar diliyor. Kongremizin, Gaziantep ve Türk sporuna hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.