Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitkamilli yetim anneler unutulmadı

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2018 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:46
Kaynak: İHA
Şehitkamilli yetim anneler unutulmadı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ‘Anneler Günü’ dolayısıyla Yetim Koordinasyon Merkezinde eğitim gören yetim anneler ve çocuklarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, annelere çeşitli hediyeler sunarak, Anneler Günü’nü kutladı.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yetim Koordinasyon Merkezinde eğitim gören yetim çocuklar ile ailelerinin her zaman olduğu gibi Anneler Günü’nde yanlarında olarak yetimleri ve annelerini kahvaltı programında bir araya getirdi. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Dülük Tabiat Parkı’nda düzenlenen programda yetim anneleri, çocuklarıyla yakından ilgilendi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Allah, hepinizden razı olsun. Bizler yöneticiler olarak bu millete hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Sizler de bizim kardeşimiz, bacımız, annemizsiniz. Hep birlikte gelecek nesillere nasıl hizmet götürebiliriz onun kaygısını yaşıyoruz. Tabi gönül istiyor ki her zaman bir arada olalım fakat iş yoğunluğu nedeniyle sık sık bira araya gelemiyoruz. Ben bu vesileyle Anneler Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Sizlerin şahsında tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Bugün bu programı düzenleyen tüm ekip arkadaşlarıma öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Rabbim cümlemize sağlık, huzur, mutluluk versin. Rabbim her yıl bu zamanlara çıkmayı bizlere nasip etsin. Sizlere hayırlı hizmetler edebilmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte her zaman gayret içerisindeyiz. Sizler de yavrularımız için uğraşıyorsunuz. Siz değerli annelerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bir gün değil, ömür boyu çocuklarınız sizleri anar, hayırlı evlatlar olur inşallah” ifadelerini kullandı.

BÖYLE BİR ETKİNLİĞİN DÜZENLENMESİNDEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ

Kendileri için böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı mutlulukların dile getiren yetim anneleri ise şöyle konuştu:

“Şehitkamil Belediyemiz tarafından bizler için bugün anneler günü programı düzenlendi. Allah Başkanımızdan razı olsun, bizleri unutmayarak çeşitli hediyeler sundu. Bizler için böyle bir etkinliğin düzenlenmesinden dolayı çok mutluyuz. Bugün çocuklarımızın ve bizlerin yüzü bir kez daha güldü. Allah hiçbir zaman Başkanımızı ve ekibini başımızdan eksik etmesin. Onların sayesinde bizler huzur ve güven içerisinde yaşıyoruz.”

Kahvaltının ardından Başkan Fadıloğlu, yetim anneleri ve çocuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.