Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞİFAYI SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BULDU

Şanlıurfa’da yaşayan 4 çocuk babası Nusret Ercan, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen kornea nakliyle yeniden görmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2020 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:17
Kaynak: İHA
ŞİFAYI SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NDE BULDU

Çocukluk döneminde bir gözünü kaybettiğini ve tek gözüyle yaşamını devam ettirdiğini belirten Nusret Ercan (79), gören gözünde de görme kaybı yaşayınca sağlık kuruluşlarına başvurduğunu söyledi.

Başvurduğu birçok merkezde kornea nakli yaptırması gerektiğinin belirtildiğini kaydeden Ercan, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı kornea nakliyle yeniden görmeye başlamanın sevincini yaşadı.

YENİDEN GÖREBİLDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Yakınlarının nakil için yaptığı araştırma sonucunda, SANKO Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği’nde karar kıldıklarına vurgu yapan Ercan, “Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Pelin Özyol’a muayene olduk, başarılı bir kornea nakli ameliyatı geçirdim, kararan dünyam aydınlandı” dedi.

Ercan “Doktorumuza, ekibine ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum. Doktorum sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi çok ilgilendi. Yeniden görebildiğim ve bu duyguyu yaşadığım için çok mutluyum" diyerek, mutluluğunu ifade etti.

Ercan'ın ameliyatını gerçekleştiren SANKO Üniversitesi Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Pelin Özyol, tek gözünü çocukken kaybeden Nusret Ercan’ın diğer gözünde de tamamen görme kaybı yaşadığını anımsattı.

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı da olan Doç. Dr. Özyol, “Başarılı bir ameliyat geçiren hastamızın durumu şu anda iyi, ilerleyen zamanda çok daha iyi olacak. Hastamızın tekrar görmeye başlaması bizler için de mutluluk vericidir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.