Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SOCIOS.COM’LA FAN TOKEN İŞ BİRLİĞİMİZ BAŞLIYOR

Gaziantep Futbol Kulübü, spor ve eğlence endüstrisi için önde gelen küresel blok zinciri sağlayıcısı Chiliz ile yeni bir iş birliği dönemini başlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2021 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 15:57
Kaynak: İHA
SOCIOS.COM’LA FAN TOKEN İŞ BİRLİĞİMİZ BAŞLIYOR

Gaziantep Futbol Kulübü de artık FC Barcelona, Paris Saint-Germain, Manchester City, Juventus, Inter Milan, Atletico de Madrid gibi dünya devlerinin yer aldığı Socios.com uygulamasına dahil olacak. 

Çok yakında taraftarlara arz edilecek Gaziantep FK Resmi Fan Tokenları $GFK Fan Tokenlar,  taraftarlar için yepyeni  deneyimlerin de kapısını açacak. Socios.com uygulamasını indirerek $GFK Fan Token alan taraftarlar, çeşitli taraftar oylamalarında yer alarak kulübümüzün kararlarında söz sahibi olacak. Oylamaların yanısıra $GFK sahibi taraftarlarımız unutulmayacak deneyimlerle birlikte VIP ödüllere, artırılmış gerçeklik destekli oyunlara, taraftarımıza özel sohbet odalarına ve yarışmalara erişim olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek ve kulübümüze her zamankinden daha yakın olma fırsatını yakalayacak.

Avrupa futbolunun devleri FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Juventus, AC Milan, Atletico Madrid, Manchester City, Inter Milan, Arsenal; Arjantin ve Portekiz ulusal futbol takımlarının yanı sıra Formula 1, UFC, espor ve kriketten bir dizi önde gelen takım dahil olmak üzere 50'den fazla büyük spor organizasyonu Fan Tokenlarının yaratıcısı Socios.com ile iş birliği kuran kulübümüz taraftarlarımız için de yeni bir dijital etkileşim ve doğrudan iletişim dönemini de başlatmış olacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.