Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sportif Direktör Fatih İbradı oldu

Gaziantep Futbol Kulübü, Sportif Direktörlük görevine kariyerinde önemli proje ve başarılara imza atan Fatih İbradı’yı getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 08:14
Kaynak: İHA
Sportif Direktör Fatih İbradı oldu

Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Genel Sekreter Müslüm Özmen ile bir araya gelen Sportif Direktör Fatih İbradı görevine resmen başladı.

Fatih İbradı, Profesyonel Takım ve Futbol Altyapının her türlü planlama, sevk ve idaresinden yönetim kuruluna karşı sorumlu Sportif Direktör unvanıyla göreve başladı.

FATİH İBRADI KİMDİR?

1993-1994 sezonunda Galatasaray Futbol Akademisinde antrenör olarak göreve başlayan Fatih İbradı, Futbol Akademisi Direktörlüğü dahil 17 yılı Futbol Akademisi ve 3 yılı Profesyonel futbol şubesi olmak üzere 20 yıla yakın ve iki dönem Galatasaray Spor Kulübünde görev aldı.

2009-2011 yılları arasında Türkiye Futbol Federasyonu’nda Gençlik Geliştirme Müdürü görevinde ve 2013-2017 yılları arasında yine Türkiye Futbol Federasyonu’nda Türkiye Futbol Direktörü yardımcısı olarak antrenör eğitimi, antrenör lisans kursları, futbol akademi ligleri, gelişim ligleri, kadın futbolu, çocuk futbolu, futsal ve plaj futbolu organizasyonlarından sorumlu Futbol Gelişim Direktörü(FGD) unvanıyla iki dönem görev yaptı.

2018 yılından itibaren yurt dışında Kazakistan futbolu ile ilgili proje süreçleri yöneten ve ayrıca Sportif Direktörlük sertifikasına sahip olan Fatih İbradı, Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulunda tamamladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.