Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ŞAHİNBEY BELEDİYESİ

Şahinbey Belediyesi 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yıldönümü etkinlikleri kapsamında Akkent Spor Köyü’nde Şehit Demet Sezen Türkiye Bölgesel Dart Turnuvası ve Havalı Tabanca etkinliği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2019 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:01
Kaynak: İHA
SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ŞAHİNBEY BELEDİYESİ

Şahinbey Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş etkinlikleri kapsamında Havalı Tabanca ve Akkent Spor Köyü’nde düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Bölgesel Dart Turnuvası’na katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlerle birlikte havalı tabanca ve dart atışı yaparak sporculara başarılar diledi.

GENÇLERİMİZE ÖNEM VERİYORUZ

Şahinbey Belediyesi olarak sporu önemsediklerini belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Spor yaptığınız ve spora aşık olduğunuz için hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Spor insan hayatında çok önemli bir unsur. Düzenli ve disiplinli bir hayat yaşamamız için mutlaka spor şart. Gençlik önemli, gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, geleceğe hazırlanması için mutlaka spor yapmaları gerekiyor. Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimize önem veriyoruz. Gerek eğitim, gerek spor, gerekse diğer alanlarda da ciddi desteklerimiz var. Biz, her ay gençlerimize kitap dağıtarak, ödüllü kitap okuma yarışmaları düzenliyoruz, onları hem yurtiçi hem de yurt dışı gezilerle ödüllendiriyoruz. Onun dışında gençlerimize karne hediyesi olarak spor ayakkabısı dağıtıyoruz. Şuana kadar 395.000 spor ayakkabısı hediye ettik. Gençlerimize bisiklet ve kol saati hediye ediyoruz. 79 bin lise öğrencimizi uçakla Çanakkale’ye götürdük. Spora destek olmaya, yatırım yapmaya devam edeceğiz. Turnuvaya katılan gençlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

BAŞKAN TAHMAZOĞLU HER ZAMAN BİZE DESTEK OLDU

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yardımcısı Nurettin Özyürek, Şahinbey Belediyesi’nin kendilerine her fırsatta destek verdiğini belirterek, “Düzenlediğimiz organizasyonlarda Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu her zaman bizlerin yanında olmuştur. Kendisinden ne zaman bir talebimiz olsa bizleri hiçbir zaman geri çevirmediler. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Şahinbey Akkent Spor Salonu’nda düzenlenen Şehit Demet Sezen Türkiye Bölgesel Dart Turnuvası’na Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yardımcısı Nurettin Özyürek, federasyon temsilcileri ve sporcular katıldı.

10 ilden 570 sporcunun katıldığı turnuva açılış töreninde, protokol üyeleri ok atışı yaptı.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.