Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sucu’dan miting teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, partisinin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki mitingine Gazianteplilerin yoğun ilgi göstermesinden dolayı teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 06:07
Kaynak: İHA
Sucu’dan miting teşekkürü

Sucu, “Bu gurur hepimizin. Gaziantep’ten bir Cumhurbaşkanı geçti ve Gaziantep siyasi tarihinin en kalabalık mitingini gerçekleştirdik” dedi.  

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, partisinin mitingi için geldiği Gaziantep’te şov yaptı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndaki mitinge yoğun ilgi gösteren Gaziantepliler alanı hınca hınç doldurdu. On binlerce Gazianteplinin takip ettiği mitingde Muharrem İnce, Gazianteplilere projelerini anlattı.

Yüksek katılımlı gerçekleşen miting için CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, Gazianteplilere teşekkür ederek, “Coşkusuyla Cumhurbaşkanı Adayımızı karşılayan hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Mitingimizin olumlu bir hava içerisinde geçmesini sağlayan başa sayın valimiz olmak üzere, güvenlik güçlerimize de ayrıca teşekkür ederiz.” diye konuştu.

EN KALABALIK MİTİNGİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Gazianteplilere gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür eden CHP İl Başkanı Hayri Sucu, “Gaziantep milletin evladı Muharrem İnce'ye sahip çıktı. Artık ‘Tamam’ dedi. Meydanı dolduran on binlerce yurttaşımıza; sokaklarda, caddelerde iktidar coşkusuyla Cumhurbaşkanı Adayımızı karşılayan hemşerilerimize ne kadar teşekkür etsek az. Çünkü bu gurur hepimizin. Dün Gaziantep’ten bir Cumhurbaşkanı geçti. Dün hep birlikte Gaziantep siyasi tarihinin en kalabalık mitingini gerçekleştirdik. Bu çalışmada emeği geçen örgüt emekçisi görünmez kahramanlara, il yönetim kuruluma, ilçe başkanlarıma ve örgütlerime, gençlik ve kadın kolları başkanlarıma ve örgütlerime, milletvekili adaylarımıza, milletvekilimize emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkürü borç bilirim” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

İl Başkanlığı olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Sucu, “Gaziantep’te gidilmedik köy, çalmadık kapı, bakmadık göz bırakmıyoruz, bırakmayacağız. Bu motivasyonla ve bilinçle partimizin seçim vaatlerini ve Adayımız Sayın Muharrem İnce'nin söylemlerini yedi düvele anlatmaya devam edeceğiz. Biz binlerce yurttaşımızla, Sayın Cumhurbaşkanı Adayımızı buluşturduğumuz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.