Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu şehit annelerini unutmadı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, anneler gününde Şehit annelerini evlerinde ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2021 19:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:40
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu şehit annelerini unutmadı

Anneler gününde şehit annelerinin yanında olarak onlara oğullarının yokluğunu aratmayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, şehit anneleriyle sohbet edip kendilerine kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.

ONLAR BU VATAN İÇİN EVLATLARINI VERDİ

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, Şehit annelerinin kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek “TOKİ ile işbirliği içerisinde yaptırdığımız Şehit ve Gazi Konutları’nda oturan şehit annelerini ziyaret ettik. Tüm şehit annelerinin anneler gününde ellerinden öpüyorum. Dualarını istiyoruz. Bu vatan ve memleket için evlatlarını şehit verdiler. Allah onlardan razı olsun. Bizlerde onların evlatlarıyız ve kendilerini ziyarete geldik. Allah kendilerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin” dedi.

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Şehit anneleri Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek “Allah kendisinden razı olsun. Anneler gününde bizleri yalnız bırakmadı. Kendisi de bizim bir evladımız. Başkanımız her zaman bizim yanımızda. Kendisiyle gurur duyuyoruz" diye konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.