Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahmazoğlu’ndan lösemili çocuklara moral ziyareti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören lösemili çocukları ziyaret ederek onlara moral verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2018 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:59
Kaynak: İHA
Tahmazoğlu’ndan lösemili çocuklara moral ziyareti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası” dolayısıyla lösemi hastası çocukları ziyaret etti. Hastanedeki lösemili çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Tahmazoğlu, okul eğitimlerini hastanede gören ve hastanede yatan çocuklara oyuncak, boyama kitapçığı ve boyama seti hediye etti. Yapılan ziyaretlerin küçük hastaları çok memnun ettiğini ve onlara büyük bir moral kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlara da lösemili hastaları ziyaret etme tavsiyesinde bulundu.

HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ

Yaptığı ziyaretler esnasında çocukların yüzündeki mutluluğu paylaştıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Öncelikle tüm hastalarımıza geçmiş olsun diyorum. 2-8 Kasım arası Lösemi Çocuklar Haftası münasebetiyle biz de Onkoloji Hastanemizde yatan hastalarımızı ve çocuklarımızı ziyaret ettik. Rabbimden acil şifalar diliyorum. İnşallah en kısa süre içerisinde sağlıklarına kavuşurlar. Bu vesile ile onların tedavilerine yardımcı olan başta doktorlarımıza, hemşirelerimize, hasta bakıcılarımıza, onlara burada eğitim veren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum, sadece birgün veya bir hafta değil tedavilerini sürekli yaptıkları için emeklerine sağlık. Biz her zaman onların yanındayız ve her konuda elimizden gelen gayreti sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.