Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşdoğan’dan ‘Kadir Gecesi’ mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Kadir Gecesi’ni münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2021 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 18:43
Kaynak: İHA
Taşdoğan’dan ‘Kadir Gecesi’ mesajı

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ‘Bin aydan hayırlı olan bu mübarek gecede edilen tüm duaların kabul olmasını temenni ediyorum’ dedi.

MHP Milletvekili Taşdoğan, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajının devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Rahmetinden, haşmetinden, hikmetinden, azametinden; varlığından, tek olduğundan, yeri ve göğü yarattığından, her şeyin sahibi olduğundan zerre miktar şüphemizin olmadığı Yüce Mevla’m çok şükür bizleri bu yıl da Ramazan’a kavuşturdu. Orucun ulvi ruhaniyetine mazhar olmak; paylaşmanın, yardıma koşmanın, oruç açmanın güzelliğini yaşamak; sahur vaktinin bereket ve huzurunu doyasıya içimize çekmek Müslümanlara bahşedilmiş bir güzelliktir. Misafir olduğumuz bu dünyada gelip geçici olduğumuzun farkındayız. Ebedi bir âlem bizi beklemekte, bu dünyadan götürdüklerimizin kılı kırk yarar derecede ölçülüp biçildiği hesap günü yaklaşmaktadır. Kadir Gecesi günahlardan arınmak için bize bir fırsat sunmaktadır. Bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenmiş, o gece duaya kalkan ellerin geri çevrilmeyeceği taahhüt edilmiş, Yüce Allah bizleri cennetine almak için adeta kapıları sonuna kadar açmıştır. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Vatanımızı, milletimizi korusun. Dertlilerin dertlerine deva ihsan etsin. Herkese hidayet versin. Yüce Allah, Türk’ü güçlü kılsın. Güçlü kılsın ki Allah (cc)’ın hükmü doğrultusunda mazlumların dertleriyle hemhal olalım. Tekrar ezilmiş milletlerin kılıcı, adalet pınarının kaynağı, makul olanın sesi, medeniyetin merkezi olalım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Türk ve İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’nin hayırlara vesile olmasını temenni ederken, Ramazan Bayramına sağ salim ulaşmayı cenabı Hak’tan niyaz ediyorum”

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.