Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE BİR YÜZ DAHA GÜLDÜ

Şehitkamil Belediyesi, Öğümsöğüt Mahallesi’nde ikamet eden Vahap Bozdemir’in tekerlekli sandalye talebini karşıladı. Bozdemir, kendisine armağan edilen tekerlekli sandalyeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2020 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:17
Kaynak: İHA
TEKERLEKLİ SANDALYE İLE BİR YÜZ DAHA GÜLDÜ

İlçe sınırları içerisinde ikamet eden herkesin yaşam kalitesine etki edecek proje ve hizmetleriyle gönüllerde yer edinen Şehitkamil Belediyesi, son olarak Vahap Bozdemir’in hayatına önemli bir katkı yaptı. Yaklaşık 6 sene önce yaşadığı şeker hastalığından dolayı ayağı kesilen 66 yaşındaki Bozdemir, kısa süre önce Şehitkamil Belediyesine tekerlekli sandalye için müracaat etmişti. Şehitkamil Belediyesi, ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalyeyi tedarik ederek Vahap Bozdemir’e hediye etti.

ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Tekerlekli sandalyeye kullanmadan önce zorlandığını ifade eden Vahap Bozdemir, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na çok çok teşekkür ederim. Dışarı girip çıkmam zor oluyordu. Şimdi artık zorluk yaşamayacağım. İstediğim yere gidip gelebileceğim” şeklinde konuştu.

BİR YERLERE SÜRÜNEREK GİDİYORDU

Eşinin artık istediği yere kolaylıkla gidebileceğini kaydeden Şükran Bozdemir, “Bugün, eşim için tekerlekli sandalye geldi. Çok teşekkür ederiz. Önceden eşim bir yerlere sürünerek gidiyordu. Şimdi tekerlekli sandalye ile rahat hareket edebiliyor. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.