Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ticaret Borsası Ortaokulunda zeytinyağı etkinliği

Gaziantep Ticaret Borsası Ortaokulu öğrencilerine zeytin ve Zeytinyağı tadımı konulu söyleşi yapıldı. Öğrencilere zeytinyağının faydalarının anlatıldığı söyleşide, iyi bir zeytinyağının nasıl anlaşılacağı ile ilgili tüyolar verildi.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 03:30
Kaynak: İHA
Ticaret Borsası Ortaokulunda zeytinyağı etkinliği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Ticaret Borsası ve Zeytin Dostu Derneğinin birlikte düzenlediği ‘11. Zeytinyağı Oskarları Ödülleri’ programı başladı. Gaziantep Ticaret Borsası Ortaokulunda başlayan ilk programa Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı’da katıldı.

Akıncı burada yaptığı açıklamada, projeyi düzenleyen Zeytin Dostu Dernek Başkanı ve GTB Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çetin’ne teşekkür ederek, “Murat Çetin’e bu anlamlı etkinliği düzenlediği için teşekkür ederim. Bizde çok mutlu olduk. Ve üstümüze düşen desteği verdik. Zeytin sağlık demektir, bunu çocuklarımıza iyi öğretmemiz gerekiyor. Bu etkinlikte de bir çok hastalığın şifası zeytin olduğunu daha iyi öğrendik” dedi.

Zeytin Dostu Dernek Başkanı ve GTB Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çetin ise, “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Borsası ve Zeytin Dostu Derneği olarak 2 gün sürecek olan Zeytinyağı Oskarları Ödülleri’ programının ilkini borsamız okulunda düzenliyoruz. Amacımız öğrencilere zeytinyağının faydalarını anlatmak ve doğru zeytinyağı nasıl olmalıdır bunu öğretmek. Hem çocuklarımızın 23 Nisan bayramını kutlamak istedik hem de zeytinyağı ile ilgili çocuklarımıza sağlıklı bilgiler ulaştırmaya çalıştık” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.