Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Topçuoğlu, “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” arasında

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Ekonomist Dergisi tarafından düzenlenen araştırmada, “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” arasında yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2020 14:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:08
Kaynak: İHA
Topçuoğlu, “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” arasında

Ekonomist Dergisi tarafından sekizinci kez düzenlenen, “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının sonuçları açıklandı. Araştırma sonrası hazırlanan 50 kişilik listeye Gaziantep’ten Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu da girdi. Gaziantep merkezli Gülsan Holding, tekstil, otomotiv, enerji, inşaat gibi sektörlerdeki stratejik yatırımları ile dikkat çekiyor.

Yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayan ve Ekonomist Dergisi tarafından yapılan araştırma sonucu hazırlanan listede ilk kez yer alan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, “Anadolu’nun En Etkin 50 İş İnsanı” araştırmasının sonuçları ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Gülsan Holding’in temelleri 1940’lı yıllara dayanmaktadır. İştigal ettiği her sektörde hep ilkleri başaran ve ilkeleri olan Gülsan Holding olarak temel amacımız, sürekli daha fazla yatırım, üretim, istihdam ve ihracatla birlikte ülkemizin kalkınması ve insanlarımızın huzur ve refahının daha da artmasını sağlamaktır. Gülsan Holding olarak eğitim, sağlık ve ibadethane gibi sosyal sorumluluk projelerine de önem vermekteyiz. Bu anlamda önceliğimiz eğitim olmaya devam etmektedir. Çünkü eğitim sorununu çözmeyen ülkelerin diğer sorunlarını çözmesinin mümkün olmadığını düşünmekteyiz. Bu amaçla, ülkemizin her anlamda daha hızlı gelişmesi ve kalkınması için eğitime katkı sunmayı sürdüreceğiz.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.