Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Gül muhtarlarla buluştu

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak ile İslahiye ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2020 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 10:06
Kaynak: İHA
Vali Gül muhtarlarla buluştu

Vali Gül, burada yaptığı açıklamada Gaziantep’in tüm ilçeleri ile birlikte çok önemli bir şehir olduğunu belirterek İslahiye ilçesi ve çevresinin ise bereketli topraklara sahip olduğunu kaydetti.

İslahiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda muhtarları dinleyen Vali Gül, ”İhtiyaç ve talepleri yerinde öğrenmek, çözüm gerektiren konularda kurum idarecilerimiz ve mahalle muhtarlarımızı bir araya getirmek amacıyla buradayız. Sizlerden gelen talep ve sorunların çözüme kavuşturulması doğrultusunda takip edileceğini belirterek katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.

İlçe hakkında değerlendirmelerde de bulunan Gül, tünelin yapılması, hızlı trenin gelmesi ve kültürel değerlerin ön plana çıkması ile ilçesinin ayrı bir önem taşıyacağını vurguladı.

Özellikle tarım noktasında ilçenin bereketli topraklara sahip olduğunun altını çizen Gül, ticari değeri olan ürünlerin ekilmesi ile ilgili çalışmaların yürütüldüğünü ifade ederek bu ürünlerin markalaşması ve tüm Türkiye’de yer alması için gerekenlerin her platformda dile getirildiğini söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.