Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali süreci iyi yönetiyor

İYİ Parti İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Ticaret Odası’nın pandemi sürecini iyi yönettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2020 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:09
Kaynak: İHA
Vali süreci iyi yönetiyor

Haftalık basın açıklamasını yazılı yapan İYİ Parti İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu, “Yine mecburen yazılı basın açıklaması yapmak durumunda kalmış bulunuyoruz. Öncelikle sayın valimiz öncülüğünde yapılan yardımlardan dolayı başta sayın valimiz ve ticaret odası başkanımız olmak üzere emeği geçen ve katkıda bulunan tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak bu süreçte; Büyükşehir Belediye Başkanlığı geliri azalan ve zor duruma düşen dolmuş sahiplerine nakdi yardımda bulunur iken neden bazı ayrımlar yaptı anlamakta güçlük çekiyoruz. Bunun izahını Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızdan soruyoruz. Ulaşım işi yapan bir şirkete bağlı araçlara 12.000-TL verilir iken; diğer şirket araçlarına neden 1.000-TL verilmiştir. Mantıklı bir açıklaması var mıdır?”

ŞAHİNBEY NEDEN KENDİ BAŞINA ÇALIŞIYOR?

Gaziantep’te tüm yardımlar sayın valimizin koordinasyonunda yürütülür iken; Sayın Cumhurbaşkanımızca kendi başına faaliyet gösteren belediyeler için hain, paralel, FETÖ ve PKK suçlaması yapılır iken; Şahinbey Belediye başkanlığı neden ayrı baş çekiyor? Şahinbey belediyesi adına yardım kolisi dağıtıyor? Nakdi yardım yapıyor? Yapılan yardıma karşı değiliz. Ancak Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Tahmazoğlu’ndan açıklama bekliyoruz. Gerçi boşa konuşuyoruz. Sayın Tahmazoğlu, ruhsatsız caminin hesabını mı verdi? Yaptığı ihalenin hesabını mı verdi? Ak parti il başkanı Sayın Özkeçici’ye şimdiden söyleyeyim, bunları savunmak yerine hesabını sorsun; bende kendisine teşekkür edeyim.”

“YOL ÇALIŞMASI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

“Nizip – Gaziantep ve Nizip – Karkamış ölüm yolu çalışması devam etmektedir. Emeği geçenlere teşekkürü borç bilirim. Ancak Sayın Sarı Ray-Bus ne oldu? Hala tarih alamadık? Nurdağı – Gaziantep yolunun da unutulmamasını istiyoruz.”

GARDİYANLAR GÖZ ARDI EDİLDİ

Pandemi sürecinde hep sağlık ve kolluk personeli göz önüne alındı. Tabi ki emekleri inkar edilemez. Hepsine teker teker canı gönülden teşekkür ediyoruz. Ancak göz önünde olmayan, sesleri duyulmayan, asıl kader mahkûmu gardiyanlarımızı hiç gördünüz mü? Bayramı karantinada geçirdiler, ceza evine giriş ve çıkışta 15 gün karantinada kaldılar, fazla mesai yaptılar. Ama ne sesleri duyuldu ne görüldüler. 3600 ek göstergeleri ise zaten çoktan unutuldu. Ben hepsine teker teker teşekkür ediyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın ve Adalet Bakanımızın bu kader ve bodro mahkûmlarının sesini duymasını istiyoruz. Biz susmayacağız, Gaziantep ve Ülkemiz için çalışacağız. Biz muhalefet değil ülkenin geleceğiyiz. İyi olan her şeyin yanındayız.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.