Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

VEKİLLER ADALET BAKANI GÜL İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2020 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 01:25
Kaynak: İHA
VEKİLLER ADALET BAKANI GÜL İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e Gaziantep Milletvekillerimiz Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Derya Bakbak, Ali Şahin, Müslüm Yüksel ve Sait Kirazoğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu ziyarete ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

“AK Parti Gaziantep Milletvekillerimiz bugün Adalet Bakanımız Sn. Abdulhamit Gül ile bir araya geldiler. Gerçekleşen toplantıda Gazi şehrimiz ile alakalı genel bir durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda ilimiz genelinde devam eden yatırımlar planlanan ve planlanacak olan yatırım ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulundular.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletimizin temsilcisi olan Milletvekillerimiz, ilimizin kalkınması ve gelişmesine yönelik olarak yapılacak yatırım ve projeler için sürekli mesai yapıyorlar. AK Parti Gaziantep Milletvekillerimiz sadece seçimden seçime değil, her zaman sahadalar. Meclis çalışmalarının olmadığı zamanların tamamını seçim bölgelerinde halkımızın içinde, sorun ve talepleri dinleyerek mesailerine devam ediyorlar. Her zaman için elleri üzerimizde, kendilerine saat ve zaman gözetmeksizin sürekli ulaşıyor, talep ve problemleri aktarıyoruz, kendileri de bu konuda anında çözüm buluyorlar. Bunun için ben Milletvekillerimize göstermiş oldukları hassasiyet, ilgi ve alaka için teşekkürlerimi sunuyorum.

İçinde yetiştiğimiz, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz ilimiz, Türkiye’nin önemli şehirlerinden birisidir. Gaziantep, sadece insanlığın, ahde vefanın, bölüşmenin değil aynı zamanda sanayinin, ticaretin, ihracatın, tarımın, turizmin de şehridir. Bizler bu ülkeye, bu şehre, aziz milletimize laf değil hizmet siyaseti yapıyoruz. Bugüne kadar yapılanlar ortada ve aziz milletimiz yapılan hizmetleri görüyor ve takdir ediyor. Bizler bu aziz millete hizmete devam edeceğiz, derdiyle dertleneceğiz. Bu bağlamda Bakanımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve bizler ilimizin kalkınması, daha fazla gelişmesi adına büyük çaba ve gayret sarf etmeye devam ediyoruz.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci açıklamasına şu şekilde devam etti; Siyasi irade, Milletvekilleri, teşkilatları, yerel yöneticileri, sivil toplum kuruluşları, sanayicileri, işadamlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizin kalkınmasına çok ciddi katkı sunmaktadır. Bu da Gaziantep'i sadece bölgenin değil, Türkiye'nin merkezi noktasına doğru ilerletmeye devam etmektedir” dedi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.