Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yasemin Kalyoncu’nun sergisine ilgi

Trabzonlu ressam Yasemin Kalyoncu’nun, Sanko Sanat Galerisi’nde 4 Ekim’de açtığı “Düşlemelekler” temalı 9’uncu kişisel resim sergisi, 25 Ekim’e kadar gezilebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2019 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:32
Kaynak: İHA
Yasemin Kalyoncu’nun sergisine ilgi

“Çalışmalarımı kadınının hayal dünyasının tablolara yansıması olarak görüyorum” diyen Kalyoncu, tuvalinde kadının düşlerini, özgürlüğünü, gücünü, yaşanmışlıklarını, yaşanmamışlıklarını anlatmaya çalıştığını söyledi.

Kalyoncu, “Hem öğretmenlik yapıyorum hem de resim sanatını sürdürüyorum. Resim, benim için bir yaşam biçimi ve tutkudur. Başarımda annemin ve eşim ressam Raif Kalyoncu’nun çok büyük katkıları var” dedi.

Resimlerini sessiz şiirler olarak ve resim yapmayı da şiir okumakla eşdeğer gördüğünü anlatan Kalyoncu, şöyle devam etti:

“Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceklerine daha sağlıklı yön verebilmeleri adına en az bir sanat dalıyla ilgilenip, sanatla bağlarını güçlü tutmalılar. Doğayı ve doğadaki canlıları sevsinler, sevginin gücüne inansınlar. Başarının yolu iyi insan olmaktan ve çok çalışmaktan geçiyor. Sanatın olduğu yerde kötülük olmaz.”

Kalyoncu’nun Sanko Sanat Galerisi’ndeki sergisi, 25 Ekim’e kadar her gün 10.00 - 22.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.