Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ZMO’dan Kenan Seçkin’e hayırlı olsun ziyareti

Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Gıda Daire Başkanı olarak atanan Kenan Seçkin’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2020 17:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 19:39
Kaynak: İHA
ZMO’dan Kenan Seçkin’e hayırlı olsun ziyareti

Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Gıda Daire Başkanı olarak atanan Kenan Seçkin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği ziyarette Gaziantep tarımı ve diğer konular ele alındı, görüş alışverişindi bulunuldu.

Kenan Seçkin’e yeni görevinde başarılar dileyen Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Abdülkadir Deniz, birlikte güzel çalışmalara ve projelere imza atacaklarını söyledi. “Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Yönetimi olarak, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Gıda Dairesi Başkanlığına atanan Kenan Seçkin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevinde başarılar diliyorum.”

“İnşallah Gaziantep tarımını daha iyi yerlere getirmek için birlikle el ele, omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Ziraat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi olarak bize düşen ne görev varsa biz hazırız” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Abdülkadir Deniz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Gıda Dairesi Başkanı Kenan Seçkin, “Ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Bundan sonra insanlara balık vermeyi değil, tutmayı öğreteceğiz. Bölge ekonomisinin temelini oluşturan katma değeri yüksek ürünler ile ilgili, gerek damızlık parselleri gerek yeni çeşitlerin ıslahları gerek denemeleri gerek yaygınlaştırılması, tarımda ki yenilikleri çiftçilerimize ulaştırması için Tarımsal Eğitim Merkezi ve tarımın diğer bileşenleri ile çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.