Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CAN HAVLİ

Yazının Giriş Tarihi: 29.06.2020 17:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 23:54

Süper ligde heyecan bütün hızıyla sürüyor. Pandemi dönemindeki zorunlu 3 aylık aradan sonra bu arayı öngörü ile iyi bir hazırlık dönemiyle atlatan takımlar yoluna rahatça devam ediyor.

Lige devam kararından sonra taraftarsız, seyircisiz sessiz sedasız oynanan maçların tadı tuzu yok. Lakin gerek üstte gerekse de altta ilginç sonuçlu maçlar izliyoruz. Takımlar can havli ile beklenmedik sonuçlara imza atıyorlar.

29’ncu hafta geride kalırken Gaziantep FK olarak 35 puanla son 5 haftaya 10’ncu sırada girerken çok da rahat olduğumuz söylenemez. Sahasında Ankaragücü ile 1-1, deplasmanda Galatasaray ile 3-3 ve pazar günü sahasında Antalyaspor ile alınan 1-1 'lik skorlar peş peşe puan kayıplarına yol açtı. Esas önemli olan da oynanacak 5 maçın 3'ü, Denizli, Kayseri ve Malatyaspor deplasmanı, Konya ve Kasımpaşa ile de içerde 2 maç oynuyoruz. Gerçi seyirci avantaji yok. Çünkü maçlar seyircisiz. Ligin dibinde yer alan Ankaragücü’nün puanı 25. Oynayacağımız 5 takım içerisinde en iyi durumda olan 11 ve 12.ci sırada olan Kasımpaşa ve Denizli'nin puanı 32. Üzerinde durulması gereken oynanacak 5 maçın küme düşme hattındaki takımlar olması. İçerdeki Ankaragücü ve Antalya maçlarında olan puan kayıplarına gel de hayıflanma.

Gelelim Antalyaspor maçına; Antalyaspor da aynen bizim gibi, maç sonu 9’ncu sırada ve puanı 37. 0-0 biten ilk yarının ardından, 58’de Kayode'nin golü ile rolantide giden maç, bitirici 2’nci gol gelmeyince, can havliyle son dakikalarda saldıran Antalyaspor'u n 88’de penaltı vuruşundan gelen golü ile 1-1 sona erdi. ilginc olan öne geçtikten sonra golü yiyinceye kadar 5 oyuncu değiştirme hakkı olduğu halde Sumudica'nin sadece 2 oyuncu penaltı golünden sonra da 1 oyuncu değişikliğine gitmesi. Muhammed kenarda unutulmuş, Güray kesik yemiş, buna karşılık Kenan 11 de yer bulmuş. Tabii kadro hocanın taktiridir. Topa sahip olma ve diğer İstatistik değerlerde Gaziantep FK çok üstün olsa da Antalyaspor’un direkten dönen topu nu da unutmamak gerekir. Kayode, Oğuz, Maxim ve kaleci Günay öne çıkan isimlerdi. Son 30 dakika 10 kişi oynayan Antalyaspor’un mağlubiyetten beraberliği yakalaması kazanç olduğu kadar, Gaziantep FK için de kenar yönetiminin yetersizliği söz konusudur... Önümüzdeki 5 maçta alınacak 4 puan takımı ligde tutar.. Hadi bakalım....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.