Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇÖKÜŞ

Yazının Giriş Tarihi: 07.12.2021 09:23
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:31

Beklentiler çoğu zaman sonucu hüsranla biten olgudur. Görünen köy kılavuz istemez. Sezon başından beri, bir türlü oturmayan oyun şablonu ve kadro yapısı ile Gaziantep FK ligin 15’ci haftası geride bırakılırken adeta çöküş içerisinde. Arada saman alevi gibi parlasa da genel görüntü hiç iyi değil.

Ligin küme düşme hattında bulunan, üstelik de eksik oynayan Göztepe karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan Gaziantep FK da çanlar erken ama küme düşme hattı için çalmaya başladı. Tamam oyun planı, şablonu olmayan şişirilen bir hocamiz var. Lakin bomboş kaleye topu vuramayan, oyun zekası olmayan oyuncular da yok değil. Gerçi küme düşen takımlardan gelen oyunculardan daha fazlasını beklemek de abartı olurdu. Mevcut oyuncularla ve teknik heyetle sezon sonu flu, gri görünüyor. Önceki sezonların flaş oyuncuları sezonun yedekleri olunca verim olmadığı gibi takımı da bozuyor. Geçen haftanın flaş oyuncusu bu haftanın çöpü oluyor.

Mendy, Muhammed, Ertuğrul, Dicko, H.İbrahim, Kenan gibi oyuncular çöküş içerisinde. Direkten dönen 3 top var. Ama, top kaleye girmeyince gol olmuyor. Maharette o topu kaleye sokabilmek de. Seyirci desteğini arkasına alan Göztepe biri penaltıdan iki golle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı.

İkinci yarı 59’ncu dakikadan itibaren Göztepe sahada 10 kişi kalınca, Erol hocanın oyuncu değişikliği de etkili olunca denge Gaziantep FK lehine döndü. Recep Niyaz'ın golü umutlandırsa da beceriksizlik, basiretsizlik, şanssızlık ne derseniz deyin arkası gelmeyince maç 2-1 Göztepe’nin galibiyeti ile bitti. Mağlubiyet herşeyin sonu değil. Ama Sumudica dönemindeki uyum, ahenk ve başarı yakalanmak isteniyorsa teknik heyet  ile yol yakınken vedalaşmak en iyisi. Tabii ara transferde de temizlik şart. Geçmiş olsun…

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.