Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DAHA NE OLSUN

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2020 15:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:22

Milli maçlar nedeniyle verilen aradan sonra kaldığı yerden lig maçlarına devam. Bu arada yüzyılın belası Korona da artan vaka sayıları ile gündemde. Maçların seyircili oynanması gündemde ikin artan salgın nedeniyle seyircisiz oynamaya davam kararı alındı. Umarız alınan tedbirler etkisini gösterir, normal hayata döneriz.

Gaziantep FK'nin gündemi hafta içinde, yönetim ve mali sorunlar vs. idi. Akılcı transfer politikasıyla, kaynaklar iyi kullanılırsa, Yayıncı kuruluş ve galibiyetle TFF’den gelen paralar bütçe için yeter de artar bile. İddia, Spor Toto ve Spor Loto isim hakları da gelir için artısıdır.

Gelelim deplasmanda ki Denizlispor maçına. Ligin ilk haftasındaki Galatasaray mağlubiyetinden buyana çıkış halinde olan Gaziantep FK, Denizlispor'u da yenerek hız kesmedi. Lig sıralamasında 3 galibiyet, 5 beraberlik ile gelen 14 puanla 4’ncülüğe kuruldu. İyi değil çok iyi bir görüntü. Daha ne olsun. Ancak şu hususu da belirtmekte fayda var. Takımın hocası hal ve hareketleri ile problemli, adeta kişilik bozukluğu içerisinde. Takımın oyuncularının yarıdan fazlası yabancı. Kulübe gelir getirecek oyuncular değil. Ne varsa bizim yerli oyuncularımızda var. Kaleci Günay'ın uzun pasıyla topla buluşan Muhammed'in pasıyla galibiyeti getiren golü atan Kenan oldu. Golden sonra Denizlispor ataklarını karşılayıp kesen Oğuz ve gole izin vermeyen kaleci Günay ile sonradan oyuna giren Furkan, Kubilay ve Enver Cenk övgüyü hak eden yerli oyuncularımız. Temennimiz ve beklentimiz kadroda daha fazla yerli ve özellikle de alt yapıdan gelen oyuncuları görmek. Avuç dolusu para ödediğimiz mevcut yabancılar olmasa da olur. Lakin takımın başında da yerli hoca olmalı ki taşlar yerine otursun. Ligde 4’ncü sıra ve 14 puan. Daha ne olsun, bizimki de beklenti. İroni... Tebrikler tüm takıma...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.