Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVRE

Yazının Giriş Tarihi: 30.12.2019 16:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 19:34

Süper Ligin ilk yarısı sona erdi. 17 maçlık uzun lig maratonunda Gaziantep FK deplasmanda 5-0'lık Fenerbahçe yenilgisi ile başladığı sezonun ilk devresini Kalyon'da Y.Malatyaspor beraberliği ile kapattı.

Süper Lig’de ilk sezonu olmasına rağmen Gaziantep FK 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle topladığı 24 puanla 9.cu sırada yer almayı başardı. Ligin ilk devresinin son maçına rakibi Y.Malatyaspor la eşit puanla giren Gaziantep Teknik Direktörü Simudica'nın hasta olması nedeniyle hocasından mahrum olarak yardımcı hoca ile maça başladı. Son 3 lig maçından puanla ayrılan Gaziantep maçın henüz 21.ci dakikasında Y.Malatyaspor'lu oyuncunun geri pasını araya girip yakalayan Kayode ile 1-0 öne geçti.

48.ci dakikada Güray'ın kırmızı kartla oyun dışı kalması dengeleri değiştirerek ikinci yarı Y.Malatyaspor'un hakimiyetinde geçti. 53.cü dakikada Y.Malatyaspor'lu Jahoviç kırmızı kart görerek oyuncu dengesi sağlandı. Ancak 78.ci dakikada gelen Bifouma’nın golü skoru 1-1 getirdi. Genel olarak Y.Malatyaspor'un hakimiyetinde ve kontrolünde geçen maç başka gol olmayınca 1-1 sona erdi.

Bir takımın atan ve tutan oyuncuları önemlidir. Önceki maçlarda olduğu gibi iyi bir maç çıkartan kaleci Günay yaptığı yerinde müdahalelerle mağlubiyeti önlediği gibi alınan bir puanda da en büyük söz sahibi idi. Genel görünümünde bir oyun disiplinsizliği halen süren Gaziantep FK da kaleci Güray dışında, Kayode, Kenan, Oğuz, Dijilobodji ve Kana Bıyık ben bu ligde oynarım görüntüsünde idi.. Ligin ikinci devresi daha zor maçlara sahne olup zor geçecektir. Kadronun mutlaka 5-6 oyuncu ile takviye edilmesi gerekiyor.. Disiplin ve otoritenin sağlanması da elzem... Ligin ilk devresini 24 puanla, 9.cu sırada bitirmek tebriği gerektirir.. Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.