Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DİREK ve ŞANSSIZLIK

Yazının Giriş Tarihi: 07.03.2021 18:31
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:40

Eskilerin güzel bir deyimi vardır “Bilmem neyin davası olmaz” diye. Bir de “Yenildik ama ezilmedik” söylemi. Evet ama bir de görünen gerçek var. Beşiktaş Abubakar'in 2 klas golü ile maçı kazandı ama Gaziantep FK geç uyandı.

Maçın son 15 dakikası heyecan kasırgası ile geçti. İki gollük farka rağmen maçı bırakmayan Gaziantep FK beklediği golü ancak 90 da penaltı ile buldu. Golden sonra demorilize olan Beşiktaş karşında Gaziantep FK uzatma dakikalarında oyuna ortak olma arzusunu sürdürdü. Andre Felipe'nin direkten dönen şutu az daha Beşiktaş'ı şoka sokuyordu.. Ligin 27’nci haftasında 90 dakikasının sonunda Beşiktaş Gaziantep FK'nün 2-1'lik skorla geçerek liderliğini sürdürdü.

Heyecanlı ve Gaziantep FK’nün geç uyandığı bir maç izledik. Beşiktaş'ın kalitesi belli. Abubakar ve Larin gibi standart üstü golcüleri var. Mirallas ve Muhammed gibi forvet oyuncuları olmayınca Gaziantep FK’nün hücum gücü düşük oluyor. Dicko yaraya merhem olamıyor. Defans bloğunda Kana Bıyık onca ağırlığına rağmen mumla aranıyor. Maxim eski görüntüsünde değil, sanki kerhen oynuyor. Buna rağmen topla oynama yüzdesi düşük olsa da Gaziantep FK top kaparak hücuma dönük oynadı. Şut attı Beşiktaş'ın oyun düzenini bozdu. Rakibine fazla şut atma ve duran top fırsatı vermedi. Buna rağmen sahadan mağlup ayrılan taraf oldu. Saha kenarında yerinde duramayan teknik patron Pinto'nun makine nizamında oynamaya alışmış oyunculara müdahalesi katkı yapmadığı gibi olumsuz yansıyor. Sezon sonuna kadar bu oyuncularla mücadele edileceğine göre maç esnasından ziyade antrenmanda ve maçın devre arasında oyuncuları ikaz etmekte fayda var. Direk ve şansızlık puan getirmedi. Geçmiş olsun..

Bingöl Tatvan da helikopter kazasında şehit olan birbirinden değerli11 vatan evladına Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce milletimizin başı sağolsun..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.