Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ERKEN SEÇİM OLUR MU?

Yazının Giriş Tarihi: 08.12.2019 00:22
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:16

Erken seçim tartışması erken başladı. Erken seçim dillendirildi Babacan ve Davutoğlu ekrana çıkmaya başladı. CHP kurultaya hazırlanıyor. Muharrem İnce 1 yıllık suskunluk sonrası tekrar sahnede.

Diğer partiler erken seçim diyor. Devlet Bahçeli sessiz. Erken seçim şartlarının hepsi yavaş yavaş gerçekleşiyor. Hedef 2020 Haziran erken seçim.2020 yine zor olacak. Kesin baskın erken seçim var. Türkiye'nin gündemine yeniden gelen erken seçim, her ne kadar AKP'de endişeye sebep oldu ise de iktidar kulislerinde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 2020 ya da 2021'de erken seçim kararı alabileceğini konuşuyorlar. Bazı Ak Partiler özellikle ekonomideki mevcut tabloya rağmen gerçekleşecek bir seçimin AKP için hezimet olabileceği düşünülüyor olsa da erken seçim olacak gibi. Türkiye çok ciddi ve giderek büyüyen krizlerden geçiyor. Çıkış yolu olarak da akla ilk olarak erken seçim geliyor. Çünkü ülkede ekonomik bir kriz var ve bu ekonomik krizden çıkmanın sinyali herhangi bir şekilde gözükmüyor. Hatta bazı araştırma Şirketleri "2020 yılının sonunda ya da 2021 yılının başında yeni bir seçim bekliyoruz" açıklamasında bulundular.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında ''Bundan böyle kesinlikle her milletvekilimiz kendi seçim bölgesini ihmal etmemeli.'' sözleri erken seçimi akıllara getirdi. Milletvekillerimizden bundan böyle kesinlikle her milletvekilimiz kendi seçim bölgesini ihmal etmemeli. Seçim bölgesinin mahalle ve köylerine kadar gidip vatandaşlarımızın halini soracak. Sonra bize ulaşması gerekenleri bize ulaştıracak. Bakan yardımcılarına ulaşması gerekenleri de bakan yardımcılarına ulaşacak. AK Parti milletvekili olmak demek sadece salı, çarşamba, perşembe Ankara'ya gelmek demek değil. Tüm milletvekillerimiz. Genel başkan ve cumhurbaşkanı olarak daima yanınızda olmaya devam edeceğim. Gayretiniz ve fedakarlığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Genel seçimlerin henüz geçtiğimiz yıl yapıldığı Türkiye'de erken seçim olur mu olmaz mı bilinmez ama erken seçim tartışmaları yeniden gündem oluşturmaya başladı.

CİMRİLİĞİN SEBEBİ

Bir yerde okudum cimriliğin sebebi tuvalet alışkanlığından geliyormuş. Yani çocuk eğitimi önemli. Dinamik kökenli yaklaşımlara göre cimrilik, çocuğun tuvalet alışkanlığı kazandığı dönemde yaşadığı travmalara, yanlış ebeveyn tutumlarına bağlı olarak ortaya çıkıyormuş. Bu dönem, eğer sıkı kurallar çerçevesinde geçerse çocukta anal tutucu karakter gelişiyor ve böylece çocuğun tuvaletini uzun süre tutma, bırakmaktan çekinme ya da bilinçli olarak bırakmak istememe gibi özellikler oluşuyormuş. Bu özellikleriyle cimriliği bencillik takip ediyormuş. Tutumlu olmak başka! karıştırmamak lazım.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.