Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GÜÇ DENGELERİ

Yazının Giriş Tarihi: 19.01.2020 00:56
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:01

Süper ligin ikinci yarısı başladı. Ligin ilk devresini 24 puanla 9.cu sırada tamamlayan Gaziantep FK. kendi saha ve seyircisi önünde Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldu. Bu sonuçla ligin ikinci yarısına pek de hayırlı başlayamadı.

Sezonun ilk maçında da deplasmanda Fenerbahçe ye 5-0 mağlup olunmuştu. Gol sayısı açısından değil ama, skor olarak tarih tekerrür etmiş oldu.

Aslında sahada ne çok iyi bir Fenerbahçe ne de mağlubiyeti hak edecek çok kötü bir Gaziantep FK vardı. Ama oyuncu kalitesi güç dengelerini bozan etken oldu. İkinci devreye sadece Alanyaspor dan kaleci Haydar'ı transfer eden Gaziantep FK'nün transfer süresi bitmeden mutlaka bir orta saha ve forvet alması elzem görünüyor...

Maçın ilk yarısında kötü oynayan Fenerbahçe karşısında etkili olamayan Gaziantep FK, maçın ikinci yarısında etkili olup rakip kalede daha fazla tehlike yarattı. Ancak gol atamayınca 51.ci dakikaya kadar kafa kafaya götürdüğü maçta Sarı-Lacivertli Krause nin golüne engel olamadı.1-0 dan sonra etkili oynayıp 87.ci dakikada Twumasi ile bulduğu gol VAR incelemesi ile iptal edildi.

Uzatma dakikalarında İlk golün asistini yapan Muriç Fenerbahçe adına ikinci golü atınca, Gaziantep FK. sahadan hırsına rağmen 2-0 mağlup ayrıldı.

Kaleci Günay, Kayode, Oğuz ve sakatlanıp çıkıncaya kadar Jefferson mağlubiyete rağmen göze batan oyunculardı. Sumidica teknik anlamda elindeki oyuncularla yapılması gerekeni yapmasına rağmen, güç dengeleri farklı olunca skorda farklı oldu. Transfer yapılmazsa sezon sonuna kadar süreç sıkıntılı olacak gibi... Mağlubiyetin etkisinden kurtulup, kritik Gençlerbirliği maçına adapte olmak gerekir.. Geçmiş olsun..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.