Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HALA ANLAMADINIZ DEĞİL Mİ?

Yazının Giriş Tarihi: 07.05.2018 10:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:06

Hala anlamadınız değil mi?..

İnsan egosu denetlenmesi en zor kavramlardan biridir. Siz onu denetleyemediğiniz sürece o sizi denetlemeye devam edecek. Ve bir gün dönüp geriye baktığınızda; çıktığınız her yolda, açtığınız her kavgada kısa vadeli kazanımlar elde etmiş olduğunuzu göreceksiniz. Çünkü hiçbir kavganın, hiçbir savaşın kazanımı yoktur. Ya kaybedersiniz ya da daha çok kaybedersiniz. Çünkü açtığınız her kavga, her savaş kendinizedir.

Önemli olan her koşulda ve her şartta iyi olabilmek. İyi kalabilmek. Yargılamadan, yadırgamadan beklentisiz sevebilmek. Haklı olmak yerine mutlu olmayı seçebilmek.

Hayat sonlu ve sınırlı bir kavram değil. Bırakın artık! kendinizle ve iç dünyanızla savaşmayı. Önce kendinizle sonra da tüm dünyayla barışın. Unutmayın ki yaşam kavga, öfke, hırs, kin gibi insanı negatifleştiren duygular için çok kısa. Ama mutlu olmak ve mutlu etmek adına yapılan ve yaşanan herşey için çok uzun.

''Zaman alaycı bir kavram.''

O halde; zamanın bizimle alay etmesine izin vermeden sevgiyle, iyilikle, güzellikle mutlu olmak adına çıktığımız yollarda buluşalım...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.