Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HARİKA

Yazının Giriş Tarihi: 09.01.2022 13:59
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:11

Ligin ikinci yarısı önceki sezonlara nazaran kısa bir  aradan sonra tekrar başladı. Takımlarda günümüzün belası covid pozitif vakalar oldukça fazla. Gaziantep FK’da nasibini alanlardan. Erteleme söz konusu olmadığı gibi, işin ucunda hükmen mağlubiyet de var. Kadrosu geniş ve kaliteli olanlar ayakta kalıp, yoluna devam ediyor.

Sezon başından beri, bir süre istikrarsız kadro ve aldığı sonuçlardan dolayı eleştirdiğimiz Erol hoca ve oyuncuları son 5-6 maçtır inanılmaz sonuçları ve oyun düzenini sahaya yansıtıyorlar. Erol hocanın öyle yada böyle Sagal, Dicko, Recep gibi değişmezleri sahada olmayınca yerlerine oynayan Furkan, Doğan, Joao gibi oyuncular oynadıkça gelişip sergiledikleri takım oyunu ile ben ve benim gibileri yanılgıya sevk ediyorlar.

Hoca değişikliği ile çıkış yakalamaya çalışan Karagümrük de mutlak puan için geldiği Gaziantep FK deplasmanında umduğunu bulamayarak sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Gaziantep FK Furkan, Joao ve Muhammet’in golleri ile harika bir skora imza attı. Maçın ilk yarısını ilk 20 dakikada Furkan ve Muhammet'in golleri ile 2-0 önde kapatan Gaziantep FK, ikinci yarıda da Karagümrük'ün skoru 2-1 getirmesine rağmen oyun disiplininden kopmayıp, Joao'nun muhteşem golü ile skoru perçinleyip maçı 3-1 gibi harika bir skorla bitirdi.

Kaleci Günay, Maxim, Muhammet ve maçın adamı olmayı hak eden Joao ve Furkan etkili oyuncular oldu. Kupa ile beraber lig de tırmanışını sürdürerek 31 puanla Beşiktaş maçı öncesi moral ve motivasyon kazandı. En önemlisi de taraftarın beğeni ve güvenini kazanıp, sahiplenme duygusunu geliştiriyor. Önemli olan da bu.. Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.