Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendi dönüşümünü yaratmalısın

Yazının Giriş Tarihi: 22.01.2021 20:33
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:25

Bedensel, ruhsal, zihinsel.. Neye ihtiyacın varsa aslında hepsi orada duruyor, tam karşında.. Sen hazırsan onlar da senin için hazırdır, hele bir başlamaya gör.

Hep zamanın yetersizliğinden yada bizi engelleyen, bizi etkileyen birçok sebepten bahsederiz. Oysa en büyük sorun “Ruhsal Atalettir." Başarılı insanlarla başarısız insanların, olmak istediğin ile olduğun kişiliğin arasındaki fark senin istek seviyendir, neyi, ne kadar daha iyiye dönüştürmek istediğin.. Olmasını istediğin şeye tutkuyla adım attığında onunla ilgili birçok farklı yol keşfediyorsun, bu yolculukta kendini keşfediyorsun, deneyimliyorsun. Aslında başladığında o kadar zor olmadığını, şimdiye kadar bahaneler üretip kendi kendini pasifize ettiğini ve ruhsal dönüşümünü dolayısıyla yaşayacağın güzellikleri erteliyorsun..

RUHSAL DÖNÜŞÜMÜNÜ YARATMALISIN

Farkındalığını arttırmalı, olmasını istediğin her ne ise onun için çabalamalısın. Başarı demişken; Nasıl bir başarı senin istediğin? Çok para kazanmak mı ? İnsanlara yardım ederek ,onların sevgi ve güvenini kazanmak mı ? içsel huzuru yakaladığın bir şeyler yapmak mı ? Sadece herhangi bir şeyler için koşturduğunu görerek insanların seni takdir etmesi mi, yoksa yaptığın iş her ne ise kimse takdir etmese bile onu elinden gelenin en iyisi şeklinde yapmak mi ? İş, aile, sosyal ilişkiler hangi anlamda başarı ? O kadar çok ihtimal sayılabilir ki.. Birileri seni eleştirebilir, birileri destek olabilir. Birileri bir şeyler söyleyip yaptıklarından rahatsızlık duyabilir. Birileri yanında yürümek isteyip, sana yoldaş olabilir. Aslında tüm bu süreç olması gereken ve seni dönüştürecek olandır.

 Kimi zaman kayıp diye gördüğün şeylerin süreç içinde seni olgunlaştıracak seviyeye getiren alınacak dersler olarak görmeye başlayacaksın. Seni destekleyenlerin değerini de düştüğünde ne kadar iyileştirmeye çalıştıklarıyla fark edeceksin.. Yapman gereken en önemli şey; tercihlerine dikkat etmek. Neyi seçtiğin önemli, nasıl insanlarla bir arada olduğun ve daha doğrusu nasıl insanlarla samimiyet kurduğun. Haklıdan yana mı,  güçlüden yana mı olduğun ? Nasıl, neye dayalı bir hayat istediğin. Çünkü tercihlerin karakterini yansıtır ve dolayısıyla hayatını şekillendirir.

 İZLE, GÖR, FARKINA VAR..

Bırak kim ne derse desin ! Herkes kendi yetişme tarzına, vizyon ve zihniyetine göre tanımlar seni.. Bırak kim nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın. 

Ama sen hep doğmaya devam et, gün gibi her sabah yenilenerek.. Işınların aydınlatsın etrafındakileri, kendine doğmak isteyenleri.. Güneşin ağaçlara dokunduğu gibi, denizde yakamoz oluşturduğu gibi, canlılara hayat verdiği gibi.. Kimi zaman güneşi perdelemeye çalışsa da ,bulutları yırtarcasına inatla ben buradayım diye yansıyan ışık huzmeleri gibi.. Yansımalarını gör sen de dönüştürdüğün ve dokunduğun her şeyde..

 Kendine doğ... Kendi dönüşümünü yarat. . !

 

 

Instagram: coach_denizturac

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.