Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KORONAVİRUS

Yazının Giriş Tarihi: 23.03.2020 17:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:39

Bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirus ülkemizde de etkisini bütün yüzüyle göstermeye başladı. Alınan tedbirlerle günlük yaşamımızı sürdürmeye çalışılıyoruz. Karantina ölümcül vakalar derken bugüne geldik.. Temas ve temizliğin çok önemli olduğu bu dönemde her ne kadar 65 yaş üstü için sokağa çıkma yasağı olsa da mümkün olduğunca evde kalmak gerekiyor..

Sportif olarak tüm müsabakalarda önce seyircisiz maçlar, sonrasında da erteleme iptal kararı geldi.. Yerinde bir karar olduğu kesin. Şu ana kadar ülkemiz spor camiası olarak, FB basketbol takımı idari menejeri Cenk Renda ve GS kulübü Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak dışında konavirus vakası yok gibi.. Umarım olmazda..

TFF’nin geçtiğimiz hafta liglerin ertelenmesini ilan etmesinin ardından kulüpler de plan ve programlarını ona göre yapıp uygulamaya koydular. 17 Nisan’da liglerin başlamasının öngörüldüğü Kulüpler Birliği başkanı tarafından açıklandı. Super ligde yer kulüplerin bir kısmı antrenmanlarına 27 Mart'ta başlayacaklarını açıkladılar.. Ligde yer alan takımlardaki oyuncuların büyük çoğunluğu yabancı. Kulüpler oyuncularının ülke, hatta bulundukları şehir dışına çıkmalarını kısıtlamış yada yasaklamış durumdalar. Salgın nedeni ile ülke dışına çıkmak serbest olsa da dönüşte 14 gün karantina uygulaması var bu nedenle de yabancı oyuncularda hareketlilik pek yok.

Bir İstisna, Gaziantep FK..

Alınan onca karar ve tedbire rağmen cuma akşamı Teknik Direktör Sumidica ekibiyle birlikte, yönetimden habersiz kiraladığı uçakla Ülkesi Romanya'nın yolunu tutuyor. Ülkesinde de açıklamalarda bulunuyor.. Elbette ki kabul edilir bir durum değil. Yönetim Kurulu’da bu yönde açıklama yaptı. Ancak Sumidica'nın geldiği günden beri yaptığı eylemler göz önünde tutulup aykırı disiplinsiz eyleminden dolayı derhal sözleşmesinin fesh edilip bırakın kulübe ülkeye bile çalışmak için girişine izin vermemek gerekir. Aynı şekilde devre arası kendi getirdiği Maxim'de ülkesinin yolunu tutmuş şehirden ayrılmış.. Tabii yönetimsel bir sorun. Ancak bunlara peşin ödendiği iddia edilen paralar ,cebimizden çıkmasa da, vatandaş olarak hepimizi ilgilendiriyor. Gaziantep FK Yönetim Kurulu’nun daha sert ve radikal karar alması kaçınılmaz.. Koranasız günler temennisi ile evde kalın.. Hayatta kalın...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.