Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAÇIN HAKKI

Yazının Giriş Tarihi: 08.03.2020 13:12
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:28

Gerçekçi olmak gerekirse maçın hakkı beraberlikti. Nitekim öyle de oldu. Klasik bir deyim ama amiyane tabiri ile bazen çuk diye oturuyor. Aslında paylaşılan birer puan her iki takım için de iyi puan.

Maçın ilk yarısında Trabzonspor, ikinci yarısında Gaziantep FK etkili oynayan takımlardı. Trabzonspor'un attığı ve "VAR" ile iptal edilen golünde gol öncesi Abdülkadir'in ayak tabanı ile rakibine yaptığı hareket net... Galibiyet parolası ile gelen Trabzonspor için taraftarları veryansın etseler de karar doğru. Üstelik de hakemin göremediği “VAR”ında pas geçtiği, Gaziantep FK lehine verilmeyen penaltı pozisyonunun da göz ardı edilmemesi gerekir.

Ligin şampiyonluk adaylarından Sivasspor’u farklı mağlup ederek liderlikten eden Gaziantep FK liderlik hesabı yaparak gelen Trabzonspor'u da yenemese de çelme takmış oldu.. Sumudica’nın kenar yönetiminden yoksun Gaziantep FK geçen haftanın başarılı ismi Kenan'a ilk 11 de yer vermiş. iyi de olmuş. Kayode Trabzonspor karşısında en etkili ve takımının beraberlik golünü atan isim. Bu hafta disiplinli ve çalışkan Kenan şansını iyi kullanıp sürpriz olmazsa önümüzdeki maçlarda da takımın bankosu görünümünde. Maxim ilk geldiği havada değil. 85.ci dakikaya kadar sahada kalmasının avantajını kullanamadı dersek abartı olmaz. Takımın bankosu Muhammet kaçırdığı penaltılardan sonra ıslah ve iflah olması için kulübeye mahkum edilmiş. Günay, Oğuz, Güray, Morais, Tosça, Kana, Souza, Djibodji sahada görevini yapan isimler.

Şampiyonluk hedefinde kaliteli oyunculardan oluşan Trabzonspor gibi bir takım ile puanları paylaşmak başarıdır...

Son söz yönetime; böylesine bir maçta gerek misafir gerekse de kendi taraftarına sezon başından beri uygulamadığın fahiş bilet fiyatı yakışmadı.. Yeni yeni takımı kabullenmeye başlayan sporseverler bu tür uygulamalar ile takımdaşlık duygusundan uzaklaşıyor... Sadece maç seyretmeye geliyor... Unutmayın taraftar olmazsa, bir yere kadar... Tutarlı ve insaflı olmak maça göre tarife belirlememek gerekir... Hayırlısı....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.