Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NAZAR DEĞMESİN

Yazının Giriş Tarihi: 27.12.2020 18:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 04:59

Gaziantep FK buldozer gibi... Rakip farketmiyor... İlk elin günahı olmaz misali Galatasaray mağlubiyeti sonrasında oynadığı 13 maçta bileği bükülmüyor. Önceki haftalarda zirve mücadelesi veren takımlara çelme taktığı gibi bu hafta da lider Alanyaspor'u yenerek al aşağı etti. Rakamların ilginç bir şekilde eşleştiği bir günde avarejla Alanyaspor'un altında lig 3’ncülüğüne yerleşti. Tarih 27 Aralık, Şehrin plaka numarası 27, sıkı durun puan da 27... Aman nazar değmesin diyelim..

Hafta içindeki 4-0’lık Kasımpaşa galibiyetinin moral ve motivasyonu, Gaziantep'e lider gelen Alanyaspor karşısında tavan yapmış... Maça Gaziantep FK Dicko'nun orta yuvarlaktan aldığı topu üstün fizik gücü ile götürerek attığı golle 9’ncu dakikada galibiyetle başladı. Alanya gecikmeden cevap verse de, mükemmel bir organizasyon ile Muhammed'in attığı gol ile ilk yarının galibi 2-1’lık skorla Gaziantep FK.

İkinci yarıda da sahada üstün olan Gaziantep FK takımın penaltıcısı Maxim bu kez duran topla değil ama yine organize gelişen atak sonucu durumu 60’ncı dakikada 3-1 getirince bu dakikadan sonra da tabiri caiz ise maç fiilen bitmese de koptu. Sumudica’da öyle düşünmüş olmalı ki oyuncu değişikliklerini takımın gollerini atan Dicko, Muhammet ve Maxim'i kenara alarak yaptı. Sonrasında her iki takımda gol atamayınca maç Gaziantep FK'nün 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Gelinen ve görünen durum takım oyunu ve bütünlüğünün eseridir. Son haftalarda durulan, rakibe saygı duyan eylemlerde bulunan Teknik Direktör Sumudica'nın yaratıcılığıdır... Nazar değmesin temennisi ile tüm takıma Tebrikler..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.