Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PUAN PUANDIR

Yazının Giriş Tarihi: 23.01.2022 19:08
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:05

Mağlup olmadıktan sonra deplasmanda alınan her puan bire üçe bakılmaksızın kazançtır. Sonuca puan puandır mantığı ile bakmak gerekir. Atan ve tutanınız iyi ise endişe yok demektir.

Gaziantep FK corana nedeni ile hocası Erol ve atanı Muhammet’den yoksun bir şekilde Antalya deplasmanında. Ara transferde takımın diğer atanı Dicko’da Malatya ya transfer olunca, adeta atansız sahada. Allah'tan takımın tutanı kaleci Günay sahada.

Kara kışın bütün ağırlığı ile hüküm sürdüğü dönemde güzel bir zemin ve hava iç açıcı. Şiddetle puana ihtiyacı olan Antalyaspor maça hızlı başlayan taraf. Ancak ilerleyen dakikalarda pozisyon bulup, tehlike yaratan Gaziantep FK. Kitsui ve Joa ile etkili. Maçın 34’ncü dakikasında verilmeyen penaltı adeta maçın kırılma anı.

Golsüz biten ilk yarının ardından ikinci yarıda da etkili olan Antalyaspor. Ancak Gaziantep FK savunması da etkili. Maçın son dakikalarında ve uzatmada üstün olan pozisyon bulan Gaziantep FK net gol pozisyonlarını Kitsu ve Joao ile  değerlendiremeyince galibiyetten olan sonuca gidemeyen taraf oldu. Maç da golsüz beraberlikle sonuçlandı. Her ne kadar istatistik olarak Antalyaspor üstün görünse de Gaziantep FK de puanı hakeden görüntü sergiledi. Tek eksiği etkili bir forvetinin, golcüsünün olmayışı idi. Ligin ilerleyen haftalarında zorlu fikstürde sıkıntı yaşamamak için yönetim ve teknik heyetin ara transfer bitmeden öncelikle forvet sorununu çözmeleri gerekiyor. Sonuç olarak Antalya deplasmanında alınan bir puan iyi puan...Tebrikler...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.