Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAPKA ÇIKARTALIM

Yazının Giriş Tarihi: 08.11.2020 15:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 05:41

Cuma akşamı Beşiktaş'ı sahasında 3-1 mağlup eden Gaziantep FK'ya şapka çıkartalım. Maçın başından sonuna kadar kora kor bir mücadele, inanılmaz bir tempo ve sonuç. Genelde takımın hocası Sumudica'nın davranışları, eylemleri ve bu duruma müdahil olamayan başkan ve yönetimi ile gündem meşgul edilip eleştiri konusu olunuyor. Fakat görülen de o ki sahada ki futbolcular takır takır çıkıp oyunlarını oynuyorlar. Demek ki iyi antrenman yapıp sıkı çalışıyorlar. Bu durumda da bize düşen Yiğidi öldürelim ama hakkını da vermek gerekir oluyor.

Büyük takım havasından çok uzak olan Beşiktaş karşısında bireysel hataları çok iyi değerlendiren Gaziantep FK rakibinin üzerine fazla gitmeyip, topa fazla sahip olmasa da kontra atak futbolunun nasıl oynandığı konusunda resmen resital sundu. Beşiktaşlı oyuncular ya rakiplerini küçümsemelerinden yada beceriksizliklerinden olsa gerek etkisiz ve bol hatalı bir oyun sergiledi. Bu durumdan iyi faydalanan Gaziantep FK rakip oyuncuları adeta kilitleyip hata yapmaya zorladı. İlk yarının son dakikalarında Kaleci Ersin'in kaçırdığı topu takip eden Mirallas'in golü ile de Gaziantep FK devreyi 1-0 lehine kapattı.

İkinci yarı 55’nci dakikadan itibaren bireysel hatasından dolayı kaleci Ersin'in kırmızı kart görmesi ile 10 kişi oynayan Beşiktaş, 61’nci dakikada Larin ile dengeyi sağlasa da sahada 10 kişi kalınca Gaziantep FK hakimiyeti belirginleşti. Beşiktaş'ın beraberlik golünün sevinci daha bitmeden 63’ncü dakikada Muhammet ile 2’nci golü buldu. Beşiktaş beraberliği sağlamak için baskı kurup sonuç alamayınca kontra toplarla çok iyi çıkan Gaziantep FK uzatma dakikalarında oyuna giren Güray'in katkısı ve Dicko'nun yerine 75’nci dakikada maça dahil olan Kenan'ın müthiş vuruşu ile 3’ncü golü atınca galibiyetini perçinledi. Adeta şapka çıkarttı. Oyunda kaldığı süre içerisinde Dicko mükemmel oyunu ile maçın adamı olmayı haketti. Kaleci Günay, Muhammet, Maxim, Vetrih, Mirallas, Oğuz, Kenan ve uzatmada oyuna girmesine rağmen, Kenan' ın golüne direkt katkı yapan Güray sahanın iyi oyuncuları idi. Kartsız 90 dakika geçirmeyen Sumudica maç sonu yine yapacağını yaptı. Tamam sevinmek hakkıdır. Ama ilginç bir tarzı var. Rakibi hem tahrik hem de hasım edecek tavırları var.. Maç sonlarında alınan galibiyet yada beraberlikle gelen başarıya gölge düşmesini önlemek için Yönetim tarafından acilen kontrol altına alınmalı. Tebrikler tüm takıma...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.