Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SON DÜDÜK VE HİYANET

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2021 12:32
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 07:36

Vakit, saat, zaman ne olursa olsun hakem son düdüğü çalmadan maç bitmiyor. Bazen mutlu sona ulaşıyor, bazen de hüsrana uğruyorsunuz. Hele önde iken, son saniyelerde yenilen golle gelen beraberlik yada mağlubiyet maddi manevi yıkıma neden oluyor. Tabii bu tip olaylar futbolun içinde olan şeyler. Yeter ki art niyet kasıt olmasın.

Portekizli yeni hocası ile ligin ilk yarısının son maçına çıkan Gaziantep FK, Hatayspor karşısında galibiyeti bitime saniyeler kala, üstelikte kendi oyuncusunun kendi kalesine attığı golle kaçırarak 1-1'lik skorla maçı tamamladı. Maçın ilk yarısında üstün oynayan taraf Gaziantep FK oldu. Maçın 30’ncu dakikasında Muhammed'in harika asistine aynı güzellikte kafa vuran Jefferson'un golü ile devre 1-0 Gaziantep FK lehine bitti. İkinci yarı roller değişi 1-0'dan sonra  rakibinin üzerine gidemeyip, geriye yaslanınca hakimiyet ve üstünlük Hatayspor'a geçti.  Çiçeği burnunda teknik direktör Pinto'nun iki günlük tanışıklığı ile farkı arttırma için yaptığı oyuncu değişikliği hamleleri sonuç getirmedi. Gönderilen teknik direktörün bankosu Moralis'in maçın bitimine saniyeler kala yaptığı lüzumsuz faul ile gelen serbest atışla yine aynı oyuncunun ters kafa vuruşu  ile kendi kalesine gol atması maçı beraberlikle bitirdi. Gönderilen hoca Sumudica'nın ardından maç öncesi Moralis, Maxim gibi başı çeken birkaç oyuncunun takımdan ayrılmak istemeleri ve bu yönde hareket etmeleri maçın skoru hakkında soru işaretleri yaratmaktadır. Kaldı ki Moralis'in maç sonu soyunma odasında takıma veda etmesi takıma Hainliktir, ihanettir, adice kurgulanmış bir nevi şikedir. Beraberlik her şeyin sonu değil... Kaldi ki Hatayspor da beraberliği haketti. Ama böyle bir golle olmamalıydı. Yönetimin TFF, UEFA, FIFA nezdinde gerekli girişimlerde bulunup bu oyuncu için gereğini yapması kaçınılmazdır. İlk maçına çıkan Pinto davranışları ve heyecanı ile aktris görünümlü timsah gözyaşları döken Simudica'dan çok daha faydalı olacağını hissettirmiştir.

Ligin ilk devresi sona erdi… Devre arası yok... Pinto'nun istediği birkaç transfer ve pisliklerin temizlenmesi hemen yapılmalıdır... Hoş geldin... Başarılar…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.