Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TESADÜF DEGİL

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2020 15:43
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:41

Hiç bir başarı tesadüf değildir... 12 haftadır namağlup lige devam ediyorsan, hafta içi son maçta da deplasmanda rakibini 4-0 gibi farklı skorla deviriyorsan tesadüf olabilir mi, olamaz.. Bir maça mahsus başarı değil ki... Gaziantep FK gümbür gümbür geliyor...2000’li yılların başındaki Gaziantepspor gibi.. Kurtlar sofrasında ki şampiyonluk uzak belki ama, Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarına katılım uzak değil.

Yıldız oyuncusu olmadan mütevazi futbolcularıyla, bireysellikten uzak takım oyunu sergileyen Gaziantep FK fırtınasına üstelik de kendi evinde Kasımpaşa'da yakalandı. Maçın başında Maxim'in penaltı golü ile açılan gol perdesi, Maxim'in normal golü ile ilk devre 2-0’la kapandı.

İkinci yarıda da oyuna hakim olan Gaziantep FK Jefferson ile skoru 3-0 getirip, Muhammed ile gol perdesini 4-0’la kapattı. Sezon başında takımın başarısından ziyade Teknik Direktör Sumudica'nın saha kenarı ve dışı olayları ile gündemde olan Gaziantep FK artık zirve ortağı takım olarak konuşuluyor. Hocası Sumudica taktik ve oyun anlayışı ile hepimizi yanıltan olumlu fark yaratıyor.

Hafta sonu lider Alanyaspor ile kritik bir maç oynayacak olan Gaziantep FK önü kesilmezse, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile zirve yarışına ortak olup, belirleyici olacaktır. Yürüme koş, kim tutar seni...Tebrikler tüm takıma...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.