Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UMUT PLAY OFF’A

Yazının Giriş Tarihi: 23.04.2018 09:48
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:33

Aslında başlık hüsran olmalıydı. İlk 2 hedefleyen takımın son 2 haftaya girerken 4-0 lık mağlubiyetine başka tanım yapılamazdı.. Belli ki ilk 6 yı garantileyince, doğrudan çıkabileceklerine inanmamışlar. Herhalde kalan son 2 maç da puan almayı becerirler.. Yoksa play off da başka bahara kalır..

Gelelim Ankaragücü maçına;

Deplasman maçı. Ankaragücü taraftarı coşkulu ve stadı doldurmuş.. Maçın ilk dakikalarında atak oynayan Gazişehir. Ama takımda müthiş bir gerilim var.. İlk dakikalarda gelen sarı kartlar hızı kesti. Üstüne üstlük ilk golü de Gazişehir kendi kalesine ters kafa vuruşu ile attı. Hadi olabilir neyse diyelim. Ama ikinci gol tamamen bireysel hatalar zinciri. İlk yarı Ankaragücü ‘nün sağ tarafı, Gazişehir’in sol tarafını adeta felç etti. Biz izledik, Erkan hoca da izledi. İlk yarı 2-0..

İkinci yarı belki de kırılma anı diyelim, Gazişehir’in topu iki kez direkten döndü.. Zaten başka da atağı yok. Ankaragücü bu devre sağdan ve orta göbekten etkili, defans hatalarından faydalanılarak Ankaragücü’nün attığı 2 gol maç sonunu 4-0 olarak tescilledi..

Gazişehir’in umudunu da play off’a bıraktı. Tabii mağlubiyet olacaktır. Ama sahada kazanacağına inanan takım yoktu. Kenar yönetimi, oyuncu değişikliklerinde ve oyuna müdahalede yetersiz kaldı.. 53 puanla son iki maça girilirken alınacak bir puan play-off’u garantileyecek.. Ondan sonrası tamamen mentalizme kalıyor.. geçmiş olsun...

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.