Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAKIŞMADI

Yazının Giriş Tarihi: 19.12.2019 13:37
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 03:23

Ziraat Türkiye Kupası 5.ci turunda TFF 2.ci lig takımı Kırklarelispor 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Gaziantep FK 'ne 3-2 yenilmesine rağmen turu geçen takım oldu.

Sonuç; Kuvvetler dengesi ve takım oyuncularının kalitesi açısından Gaziantep FK'ne yakışmadı. Süper Lige yeni çıkan ,ilk sezonu olan bir takım için Kupa serüveni çok önemli olmayabilir. Açıkcası angarya olarak görülebilir. Ancak takımın prestiji ve Avrupa kupalarına açılan en kısa yol olarak düşünülürse yabana atılmayacağı da kolayca görülecektir. Kupadan elenmek dünyanın sonu değil... Ama kendinden 2 kategori aşağı bir ligde yer alan takıma elenmek de hoş olmasa gerek. Maddi manevi getirisinin yanısıra ligde oynatılmayan oyuncuların rezerv sahası olan kupa maçlarından elenmek kulüp için kayıp olduğu gibi şehir için de prestij kaybıdır.

Yedek ağırlıklı kadroyla maça çıkan Gaziantep FK maçın son 10 dakikasında 2-1 geride götürdüğü maçta Muhammed Demir ile 2 gol bulup skoru 3-2 getirmesine rağmen galibiyetle tura veda etmesi de züğürt tesellisidir. Tarihinde ilk kez kupada son 16 takım arasına kalan Kırklarelispor'a, ciddiyetinden ve başarısından dolayı tebrikler.. Kupa maçları serüveni sona eren Gaziantep FK'ne de geçmiş olsun temennisi ile ligde başarılar....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.