Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YOLA DEVAM

Yazının Giriş Tarihi: 17.10.2016 12:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 17:20

TFF 1.ci Lig deki temsilcimiz Büyükşehir Gaziantepspor, Milli maçlar arasından sonra kaldığı yerden yola devam ediyor. Kamil Ocak da Samsunspor önünde aldığı 3-0’lık farklı galibiyetle üç maçlık bir galibiyet serisi yaratarak, ligin zirvesine ortak olmanın yanısıra, moral motivasyon olarak da tavan yapmış durumda. Her ne kadar kenar yönetimini eleştirsekde, Büyükşehir Gaziantepspor’un son üç maçta ki performansından dolayı kutlayıp alkışlamak da gerekiyor.

Pazar günü Kamil Ocak'ta güzel bir zemin ve yazdan kalma bir havada Samsunspor gibi şehir takımı bir ekipten üstelik de son 30-35 dakikayı on kişi oynayarak, uzatma dakikalarında da kontra atakla 3.cü golü atarak 3 puan almak adama şapka çıkarttırır.

Kaliteli oyunculardan kurulu Büyükşehir Gaziantepspor, ilk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında dört forvet oyuncusunun yapamadığını savunma oyuncusu ile yaparak galibiyet yolunu açtı. Kojiç, M.Reis, Kalu, Ekinyo ile kalabalık bir forvet oluşturan Büyükşehir Gaziantepspor, ikinci golünü de Samsunspor kalecisinin hatasından faydalanan Kojiç'in fırsatcılığı sayesinde buldu. Kaptan Erdal'ın kırmızı kart görerek penaltıya sebebiyet vermesi ve kaleci Adam'ın kurtardığı penaltı vuruşu maçın kırılma anı oldu. 60.cı dakikadan itibaren 2-0 önde olmanın da avantajı ile, on kişi oynamasına rağmen gol pozisyonları bulan ve oyuna hakim olan taraf Büyükşehir Gaziantepspor’du. Ne hikmetse skoru yeterli görüp, koruma arzusu kontra toplar yakalanmasına rağmen, uzatma dakikalarının sonuna kadar sonuç getirmedi. Son dakikada Kalu'nun kontra bir topla 3.cü golü atması galibiyeti tesciller nitelikde idi. Sonuç olarak kazanan, üstelik de rakipten bir kişi eksik oynayıp skoru korumakla kalmayıp, bir de gol atan takımı eleştirmek yersiz olur.

Bülent hocanın Ekinyo ve Kojic değişiklikleri ile henüz ilk 30 dakikada sarı kart gören ve yorulan M.Reis 'in 90 dakika sahada kalması tercihi, tartışılır. Kaleci Adam başta olmak üzere, Yasin ve Kalu en fazla göze batan isimlerdi.7 maç,14 puan ve averajla 3.cü sıra.. Tebrikler....

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.