Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ZİRVE

Yazının Giriş Tarihi: 03.03.2020 11:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 16:01

Öncelikle İblid’deki alçakça saldırıda şehit olan 34 vatan evladımıza Allah’tan rahmet, yüce milletimize de başsağlığı, Terör ve saldırıları önleme adına başlayan "Bahar Kalkanı Harekatı"nda da Silahlı kuvvetlerimize başarılar diliyorum.

Millet olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde spor müsabakalarında gördüğümüz manzara göğsümüzü kabartıyor. Trübündeki taraftardan, sahadaki oyuncu ve teknik heyet ile kulüp yönetimlerinin sergilediği tavır ile yerli yabancı ayırt etmeden sergilenen Mehmetçiğe destek davranışları gururumuzu okşuyor, moral kaynağı oluyor..

UEFA kupasında hafta içi S. Lizbon'u eleyerek son 16 takım arasına kalan Başakşehir, İstikrarlı çıkış yakalayan Gaziantep FK 'nü 3-1 ilk skorla geçerek zirve ye oturdu. Şampiyonluk için mücadele eden Sivasspor’a çelme takan Gaziantep FK, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’dan sonra Başakşehir'e de yol vermiş oldu. 24’cü hafta geride bırakılırken 31 puanla düşme hattının uzağında 9.cu sırada yer aldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadında ki maçta, ilk yarı golsüz berabere biterken ikinci yarı ağırlığını koyan Başakşehir 51 ve 64’cü dakikalarda maçı 2-0 getirdikten sonra Gaziantep FK 72.ci dakikada Kenan'la golü bulsa da 4 dakika sonra Başakşehir'in Dembaba ile attığı 3’ncü gole cevap veremeyince maçtan   3-1 mağlup ayrıldı.. Takım olarak yediği gollere rağmen kaleci Günay, Kana, Djibodji, Oğuz ve oyuna 66’ncı dakika da giren Kenan dışında mahkum ve kötü bir oyun sergilendi. Takımın yenilerinden ilk maçında vay be dedirten Maxim vasatın altında, Souza da eh işte denilecek kıvamda. Golcü Kayode etkisiz ve oyundan alınırken verdiği tepki de disiplinsizliğinin göstergesi. Muhammet'in olmaması takımın hücum gücünü etkilemiş. İlginç olan 90 dakika boyunca oyuncularının kart görmemesine rağmen takımın teknik direktörü Sumidica'nın kart görmesidir. Takımın tek golünü atıp, oyuna hareketlilik getirip, beraberlik için umutlandıran Kenan'ın ilk onbirde yer alma zamanıdır. Sumidica'nın takımı ligde tutma hedefinden ziyade, ilk 6 için mücadele edecek havayı ve hırsı vermesi gerekir.. Hafta sonu ligin zirvesini etkileyecek Trabzonspor maçına bu hava ile hazırlanmak ve çıkmak motivasyon olacaktır.

Sonuç olarak UEFA da yoluna devam Başakşehir ligde de Gaziantep FK’yı      3-1’le geçerek ligin zirvesine yerleşmiştir. Başakşehir'e tebrikler ve UEFA da başarılar, Gaziantep FK ne de geçmiş olsun...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.