Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ZOR DOSTUM ZOR

Yazının Giriş Tarihi: 24.10.2021 15:25
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:04

Sezon başında Erol hocanın gelişine muhalefet etmiştik. Geride bırakılan 10 haftada da bizi haklı çıkartır gibi, görüşümüz gittikçe perçinleniyor. Sonbahar hazan mevsimidir. Döküntü zamanıdır. Onun içindir ki, belki de her hafta gittikçe dökülüyoruz.

Yazının başlığında ki gibi Gaziantep FK için her maç zor, her maç sıkıntılı. Erol hoca ile sezon biter mi, o da zor. Sezon başında takımın teknik patronluğuna gelip, genelde transferleri de yapıp onay veren de kendisi. Buna rağmen kaybedilen her maç sonu oynayamadıklarını, sorumlunun kendisinin olduğunu ifade ediyor. Sistem yok, düzen yok, oyun şablonu hiç yok. Taraftar yada medya mensubu değilsiniz ki, takımı ve oyuncularınızı eleştiresiniz Hocam o zaman gereğini yapıp istifa edeceksiniz. Unutmayın ki istifa da bir erdemdir. Hadi bıraktık geride bırakılan maçları. Lige bu sezon çıkmış, henüz diploması bile olmayan hoca ile yoluna devam eden Giresunspor karşısında beraberliği bile son dakikada o da rakibin kendi kalesine attığı golle sağlıyorsan sıkıntı büyük demektir. Anlaşılan o ki oyuncular da hocayı istemiyorlar.

Maçın başından sonuna kadar maça hakim olup, baskılı oynayan taraf rakip Giresunspor. Golsüz biten ilk yarının ardından, ikinci yarıda da etkili olan takım yine Giresunspor. Önde olmanın avantajı ile son dakikalarda zaman çalma adına yaptığı değişiklikle de oyunun kaderini belirleyen de Giresunspor. Gaziantep FK beraberliğe şükretmeli. Zararın neresinden dönersek kardır deyip, geleceğe bakmalı. Sahipsizlikten BAL'a kadar düşürülen Gaziantepspor'unda galiba ahı tutuyor. Tribünlerdeki durum onu gösteriyor. Erol Hoca kurmayları ile görüşüp karar alacaklarını söylemiş. Hayırlısı diyelim. Bu böyle gitmez. Zor olmasına zor da  dostum, taraftarın şehrin takımına ısınamaması, sonuçlar kötü olunca da birtürlü Gaziantepspor'un yerini dolduracak şekilde kabullenememesi. Bir puan yine de iyi puan. şükretmeli...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.