Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HALK BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

CHP İl Başkanı Reis Reisoğlu, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 31 Mart’ta gerçekleşen yerel seçimlerin ardından gündemi değerlendiren bir basın toplantısı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
HALK BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ

İl Başkanlığında basın mensupları ile bir araya gelen Reisoğlu, yerel seçimlerde elde edilen başarıyla birlikte büyük iktidar yürüyüşünün başladığını ifade etti.

“UMUDU BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ”

Kısa süre önce gerçekleşen ‘Yerel Seçimler’de sandıklardan çıkan sonuçlara göre ülke ve kentimiz özelinde başarılı sonuçlar elde ettiklerini ifade eden Reisoğlu, “Bu başarıyı taçlandırarak ilk genel seçimde iktidar olacağımıza inancımız tamdır.  Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve tüm yönetim kademesi ile uyumlu şekilde çalışmalarımıza devam ederek faydalı hizmetlere hep birlikte imza atacağız. İyi yapılan işlerin destekleyecek, yanlış işlerin duvar gibi karşısında olacağız.Tüm bu gerekçelerle örgütlerimiz gibi bütün vatandaşlarımız da bu umudu bizimle büyütecektir. Partimize büyük bir teveccüh var. Her gün yüzlerce yeni üye kaydı yapıyoruz.  Bunu, halkın iktidarı bize vereceği şeklinde yorumluyoruz.

“SONUÇLARI HER YÖNÜYLE DEĞERLENDİRİYORUZ”

Seçimin hemen ardından bütün birimlerimizde değerlendirmeler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Kentimizde kazandığımız ilçelerde başarı elde etmenin rehavetine kapılmadan vatandaşlarımıza hizmet edecek ve bu başarıyı büyüteceğiz. Kazanamadığımız her ilçe ve büyükşehir belediyesi seçim sonuçlarını en ince ayrıntısına kadar irdeleyip raporlar hazırlıyoruz. Yarın seçim olacakmış gibi halkımızın teveccühünü kazanacağımız politikalar üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

“HALKLA İÇ İÇE BİR BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ.

Seçimlerde halkın CHP’ye  muhalefet görevi verdiğinin altını çizen İl Başkanı Reisoğlu, “Bu kapsamda büyükşehir ve ilçe belediyelerimizde halkımız yararına etkin ve yapıcı muhalefet yapacağız. İpi göğüslediğimiz ilçelerimizde ise halkın ihtiyaçlarına kulak kabartan, halkla iç içe belediyecilik yapacağız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in sürekli değindiği gibi mağdur bırakılmış emeklilerimize, işsiz bırakılmış gençlerimize, geri bırakılmış mahallelerimize ve o mahallelerde yaşayan yoksul halkımıza dönük çalışmalar yürüteceğiz. Yeşil alanları rant kapısı gören belediyecilik anlayışını bu kentten def edeceğiz. Beton yığını haline dönüşen bu güzide şehri eski tarihi dokusuna uygun yatay mimari ve yeşil alanlarını koruyan-büyüten bir belediyecilik anlayışı ile tekrar tanıştıracağız.Yandaşa para kazandıran ihalelerimiz de olmayacak, kamusal yarar taşımayan imar tadilatları da olmayacak bizim belediyelerimizde. Şeffaf belediyeciliği hâkim kılacağız. Bütün ihalelerimiz açık ve şeffaf olacak. Kişileri değil halkın t

“TUGAY ARAZİSİ NAMUSUMUZ”

Özellikle kamuoyunun yakında takip ettiği TUGAY ARAZİSİ konusunda tavrımız çok net. Gerekirse örgütümüzle birlikte orada yatacağız, eylemse eylem yapacağız ancak Tugay Arazisi’nin ranta feda edilmesine izin vermeyeceğiz.

Belediyelerimizde işini hakkıyla yapan hiçbir işçimiz işinden olmayacak. Liyakat esaslı personel rejimine büyük önem vereceğiz ve bütün çalışanların hakkını koruyan bir anlayışla çalışacağız. Halkın bu kenti yönetenlere ve bize verdiği mesajı okuduk ve halkımızın bizden ne beklediğini biliyoruz. Bize ve tüm ve siyasilere bu kenti uzlaşarak yönetin ve bize hizmet üretin dediği çok açıktır.” diye konuştu.

Reisoğlu, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Sözünü ettiğimiz bu çalışmalarımızın sekteye uğramadan yürümesi için parti örgütümüze de büyük görev düşmektedir. Kimseyi ötekileştirmeden her siyasi görüşten vatandaşımızı partimize katan bir siyaset anlayışını hâkim kılacağız.

Partimizi ve partililerimizi kamuoyu önünde tartıştırmayacağız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, disiplin kurallarını kati şekilde işletmemiz yönünde bütün örgütlere talimat verdi. Partimiz aleyhine çalışan ve sosyal medyada partimiz aleyhine paylaşım yapanlar parti üyelerini bir gün bile partide tutmamaya kararlı olduğunu ifade etti. Bu konuda il başkanlığımız birçok disiplin soruşturmasını başlattı. Her ay düzenli bir şekilde Genel Başkanımıza bu konularda raporlar hazırlayıp disiplini bozanların bu partiden gitmesini sağlayacağız.

Partimize emek veren ve iktidar olması için mücadele eden örgütümüzün emeğini kimsenin gölgelemesine izin vermeyeceğimizi belirtir hepinize teşekkür ederiz”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.