Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İmzalar spor için atıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Uluslararası Kalkınma, Toplum ve Düşünce Derneği (KATODER) ile Merinos Voleybol Spor Kulübü iş birliğinde Haydi Kızlar Spora Projesi için imzalar atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2025 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2025 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
İmzalar spor için atıldı

Spor Şehri Gaziantep hedefi kapsamında 10-16 yaş grubu kız çocuklarına yönelik spora özendirme, sosyal- duygusal gelişimin desteklenmesi, akademik ve sportif kariyer tanıtımlarının yapılması, temel voleybol eğitimlerinin verilerek yetenekli sporcularının lisanslı sporcu olarak değerlendirilmesinin hedeflendiği protokol, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı’nda imzalandı.

Sportif altyapıyı güçlendirecek iş birliği protokolüne Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve iş birliği yürütülen kurumların temsilcileri imza attı, törene ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da katıldı.

Proje kapsamında 6 haftalık planlanan temel ve uygulamalı eğitim süreçleri düzenlenecek. Eğitimler, Yasemin Erman Balsu Anadolu Lisesi spor salonu ve konferans salonunda gerçekleşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.