Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potada kuralar çekildi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2017-2018 sezonu kura çekimi Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve kulüp yetkililerinin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2023 15:59
Kaynak: İHA
Potada kuralar çekildi

Gaziantep Basketbol ilk hafta deplasmanda Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak. Kura çekimine Kulüp Başkanı Deniz Köken katıldı.

 

Yeşilköy Polat Rennaisance Hotel'de yapılan kura çekimine, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF CEO’su Ömer Onan, BSL Direktörü Samer Şenbayrak, Tahincioğlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar, TBF ve kulüp yetkilileri katıldı. 16 takımın yer aldığı ve 30 hafta sürecek olan Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ilk hava atışı ise 7 Ekim’de yapılacak. Sezonun ilk yarısı 14 Ocak’ta sona erecek.

Gerçekleşen kura çekimi sonrası ilk hafta eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

Tofaş - Darüşşafaka Basketbol

Yeşil Giresun Belediyespor - Uşak Sportif

Trabzonspor - Beşiktaş Sompo Japan

Demir İnşaat Büyükçekmece - Sakarya Büyükşehir Belediye

Eskişehir Basket - İstanbul Büyükşehir Belediye

Fenerbahçe Doğuş - Banvit

Pınar Karşıyaka - Anadolu Efes

Galatasaray Odeabank - Gaziantep Basketbol

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.