Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonun adı SANKO

SANKO Okulları Genç Kız Tenis Takımı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Kort Tenisi Bölge Yarışmasında şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Şampiyonun adı SANKO

SANKO Okulları, Gaziantep Mehmet Şimşek Tenis Kompleksinde düzenlenen bölge finalinde, Ayşe Verda Dağdönderen, Doğa Arslan, Esma Özmen, Eylül Kurt, İpek Naz Karslı ve Simge Köybaşı’ndan oluşan Genç Kız Takımı ile şampiyonluğu elde ederek önemli başarıya imza attı.

Öğrencilerinin başarısı ile gurur duyduklarını belirten SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve öğretmenleri Kadir Muzaffer Yılmaz’ı kutladı.

Asyalı, 3-8 Mayıs tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek Türkiye Finallerinde Gaziantep’i temsil edecek Genç Kız Takımına başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.