Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yılmaz’dan moral ziyareti

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep Futbol Kulübü’nün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde moral ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
guncelgazete.com
Yılmaz’dan moral ziyareti

Tesislerde gerçekleştirilen ziyarette Umut Yılmaz’ı Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Futbolcular ile antrenman öncesi bir araya gelen Umut Yılmaz, başarı dileklerinde bulunarak futbolcularımıza olan inancını ifade etti.

UMUT YILMAZ; “BU MEMLEKETİN SİZE İHTİYACI VAR”

Gaziantep şehrinin her zaman desteğinin bu takımla olması gerektiğini ifade eden Umut Yılmaz; “Ligde kalmak adına yapmanız gerekenin ne kadar emek isteyen bir görev olduğunu biliyorum. Ama bu yolda benim inancım sizlere tam. Ben yeni bir belediye başkanıyım ancak her bulunduğum görevde işi hızlıca öğrenmeye gayret ederim. Ben üstüme düşen her şeyi sizin için yapacağım bundan kaygınız olmasın. Bu memleket sizden çok şey bekliyor, bizler de öyle. Öncelikle inancınızı ortaya koyarak oynarsanız ben bunun üstesinde kolay bir şekilde geleceğinize inanıyorum. Hepiniz pırlanta gibi insanlarsınız, lütfen bu memleket için inanarak sahaya çıkın. Bundan sonraki süreçte neler yapabiliriz bunlara bakacağız, önümüze bakacağız. Sizlerin neler yapabileceğini ben gördüm, herkes gördü o yüzden bizler sizlere inanıyoruz. Ben bir Belediye Başkanı olarak sizden rica ediyorum; lütfen savaşın ve bu takımı ligde tutun. Bu memleketin yaşlısından gencine kadar herkesin size ihtiyacı var. Sizin şuan ki misyonunuzun farkındayız, en büyük hizmeti bundan sonra yapmanız gerekiyor. Gaziantep her zaman sizinle bunu unutmayın“ diyerek sözlerini noktaladı.

MEMİK YILMAZ “SAYIN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Memik Yılmaz’da, nazik ziyaretlerinden ötürü Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, “Öncelikle içinde bulunduğumuz bu zorlu günlerde yanımızda olarak bizlere desteğini hissettiren Sayın Başkanımız Umut Yılmaz’a kulübüm adına teşekkür ederim. Kendisine de bir kez daha görevinde başarılar diliyor, şehrimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bir çok konuşmamda Gaziantep şehrinin birlik ve beraberlik duygusuyla hareket ettiğinde neler başarabileceğini söylemiştim. Bugün o yüzden bu ziyaret bizler için büyük önem arz ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu desteğiniz her zaman bizimle olur. Sayın Umut Başkanımız ve kıymetli arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Ligin sonunda kazanan inşallah Gaziantep olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.