Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AH KANGWA AH

Yazının Giriş Tarihi: 26.02.2017 22:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:31

Her iki takım için ligin dibi ve tepesi için kritik bir maç. Önceki maçalara oranla maça ilgi oldukça fazla. Destek de var. Maçın başından sonuna kadar sahada var olan, topa hakim olan koşan, Fenerbahçe'ye ecel terleri döktüren Gaziantepspor 'da var.

Maçın son saniyesinde oyuna sonradan giren Kangwa topu boş kale yerine auta atmasa 3 puan garanti. Ama maç sonu her iki takımda bir puanla sahadan ayrıldı. Ah Kangwa ah.. Böylesine kritik bir dönemde 3 puanlık vuruşu nasıl beceremezsin.. Aslında Fenerbahçe aldığı bir puana da şükretmiştir. Bülent hoca son iki haftadır puan alan takımını bozmamış. Yabancı sayısından İstiklal marşı okunamayacak diye dert yanan Bülent hoca 8 yabancı oyuncusu ile sahada. Kötü mü hayır.. Keşke bu kadro Ligin ilk devresinde gelse idi. Çok kısa sürede bir arada olmalarına rağmen Bülent hoca hakikaten iyi bir takım ortaya çıkarmış. Kaleci Victor, Ben Hatira, Ghilas, Barış, Sefa, Reis, Pedrosa, Marcio olağanüstü mücadele eden oyunculardı. Aslında Gaziantepspor golünün erken gelmesi, bir ara takımı rehavete sokar gibi olsa da, Fenerbahçe’nin beraberlik golü takımı kendine getirdi.1-1 biten ilk yarının ardından sahada olan takım Gaziantepspor'du. Maçın kırılma anı elbette ki son saniyedeki Kangwa’nın pozisyonu. Ancak Ben Hatira'nin ceza alanı içerisinde ayağının kayıp faydalanamadığı pozisyon, esas kırılma anı oldu.

Önceki haftalara nazaran trübünleri dolduran ve takıma destek veren taraftarlar, inşallah sezon sonuna kadar bu desteğe devam eder. Evet son sıradan kurtulamadık. Ama bir maç eksik ve umut verici oyun var. Aşağıya çekilebilecek takımlarla kritik maçlar var. Aslına bakarsak beraberlik her iki takıma da yaramadı. Ama moral var. Umut var...

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.