Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YOLA DEVAM

Yazının Giriş Tarihi: 05.02.2018 10:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:40

Yol uzun.. Koskoca 34 hafta.. Yarısı biraz geçildi.. 20.ci haftayı geride bıraktık. Artık hata yapan yolda kalır.. Kalmasa bile en azından geç kalır.. Ligin 2.ci yarısına iyi bir başlangıç yapıp galibiyet serisi yakalayan Gazişehir, ilk kez averajla ve takipçisi Balıkesirsporun bir maç eksiğine rağmen ilk 6 da yer bulup play off yarışında bende varım dedi..

Başarı için kazanmak şart. Kazanmanın olmazsa olmazları, kulübün maddi gücü teknik ekibi ve oyuncuları. Lakin taraftar olmayınca bunların pek fazla geçerliliği kalmıyor. Bir yere kadar götürüp, taraftarın itici ve ateşleyici gücü olmazsa takılıp kalıyorsunuz.. Cumartesi güzel bir hava gündüz maçı. Rakip ilk 6 da yer alan Boluspor. Üstelik de kendi evinizde oynuyorsunuz.. Fakattt daha maç başlamadan maça gitmek için olağanüstü mücadele ediyorsunuz.. Güzel bir Stat.. Ama neye yarar. yol yordam olmadıktan sonra eziyetten başka bir şey değil. Sporseverler de böyle düşünmüş olmalılar ki toplasan ancak 500 kişi..

Maça hızlı başlayan ve Gazişehir 'e göre iyi oynayan taraf, rakip Boluspor.. Gazişehir’de Webo ve Serdar yedek kulübesinde. yenilerden Jefferson sahada. Gol ümidi Özgürcan. Erkan hoca tek forvetle oynuyor. Gol ilk 20 dakika dolmadan Gökhan'dan geliyor.. İkinci yarı Erkan hocanın Webo kozu ve taktiksel oyuncu değişikliği ile yenilerden Tugay Kaçar'ın oyuna girişi, son dakikalarda Tugay'ın golü ile durumu 2-0 getiriyor. 5 dakika uzatmada skor değişmeyince maç Gazişehir 'in galibiyeti ile sona erdi..

Kazanmak güzel.. Ancak oyun tatminkar değil.. Tesadüfü pozisyonlarla gol bulmak her zaman olmaz.. Rakibin durum 1-0 iken kaçırdığı net 2 gol pozisyonu, gidişatı Allah’tan etkilemedi.. Kanatların çalışması, ön liberoda ve forvet arkasında uygun oyuncunun olması kaçınılmaz. Erkan hoca bizim gördüğümüzü mutlaka görmüştür.. Zengin yedek kulübesiyle gereğini yapacaktır..

Ligin dibine demir atan Gaziantepspor 2.ci lige doğru yol alıyor. Artık bırakın galibiyeti, gol attığına bile sevinilir hale gelindi.. Cuma akşamı Manisa deplasmanında 3-1'lik mağlubiyet ile lige havlu attı. Artık önümüzdeki sezon planlamasına göre hareket edilmesi gerekir.. Oktay hoca şartları bilerek geldi. Yakınma hakkı yok.. İyi antrene edilirlerse ve U 21 takımı iyi analiz edilirse işe yarar iş yapacak gençler de yok değil.. Yol Uzun.. Ama, Gaziantepspor için yolun sonu gelmiş durumda.. İleriyi

görmek de bir meziyettir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.